Nedir bu "MacBook" düşmanlığı?

Selam, M1 model MacBook Pro kullanıyorum. Kullanımdan beri gayet memnunum oyun için ayrıca bir 3070'li sistemim var. Sürekli karşıma "çok pahalı değil mi? O kadar paraya değer mi?" gibisinden sorular soruluyor, bana soracaksanız değer tabii ki bir kere bu cihazı alan insan kesinlikle iş için alıyordur ve bende Python / PHP ile uğraşan biri olduğum için bana gayet rahat bir cihaz olarak geliyor. Windows bilgisayarlarda aynı işimi görüyor fakat Apple bilgisayarlar özellikle m1'den sonra çok sessiz ve pili bitmeyen cihazlar olmaya başladılar. Konudaki asıl sorum şu; Apple bilgisayarlara niye bu kadar kin besleyen var? Bence gayet güzel cihazlar ve kullanışlı.
Alınabilir ancak Windows yükleme niyetiniz varsa.
 
MacBook'a genel olarak bir düşmanlık yok aslında. Sadece çok abartanlar var, tarafsız, fanboyluk yapıp övenler var. Şu ekranı tek el ile kaldırmak bile o kadar çok abartıldı ki. Gelip oyuncu laptopunun pil performansı ile Mac'in pil performansını karşılaştıranlar var. Forumda da benzer olaylar var. Bu kişiler yüzünden öyle bir algı oluşuyor.

Yakın zamanda karşıma çıkan örnek içerikler:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Wine zaten stabil değili Online oyunların hiçbirini açamaz veya herhangi bir edit programı en son GTA Vice City oynarken aşırı kasıyor du oynanmıyor bile.

Online oyunların hiçbirini açamaz ve stabil değil mi? Hocam GTA 5 bile kasmadan oynuyorum. GTA Online gibi oyunlar Online fakat bunlar çalışıyor. Mac kullanıyorsanız dediğim gibi orada stabil değil veya cihazınızın Vulkan desteği olmadığı için problem oluyor olabilir. Çoğu oyunu ben Wine üzerinden rahatça oynuyorum. Kimi zaman Windows'da aldığım performansı bile geçebiliyor. Proton, Lutris, Wine-ge gibi kavramları sanırım duymadınız. Her Online oyun tanımı yanlış bir tanım ve artık GTA SA gibi oyunları geçin. En modern oyunları bile açıyor siz sanırım çok eskiden deneyimlemişsiniz ve bu deneyim sonucu bu yargıya ulaşmışsınız internette daha detaylı olarakdan görebilirsiniz. Tek sıkıntı gelişmiş korumalar olunca bunlar sıkıntıya bindiriyor ve winehq'u güvenli olarak görmüyor. Vanguard sistemi en büyük örneklerden fakat bu açılmıyor diye tüm anticheatlar izin vermiyor diye bir şey yok.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı