Nedir bu Technopat'in olayı?

Herkes olayı Türkçe'ye çekmiş de benim bahsettiğim sadece Türkçe kısmı değil ki.
Burada bir raporun çözümünde moderatörler hesap vermez denilmiş, sizce de saçma değil mi bu olay?

Herkes olayı Türkçe'ye çekmiş de benim bahsettiğim sadece Türkçe kısmı değil ki.
Burada bir raporun çözümünde moderatörler hesap vermez denilmiş, sizce de saçma değil mi bu olay?
Benim bildiğim herkes kendi raporundan sorumlu.

Rapor çözüme uğradıysa haliyle ortada kural ihlali vardır, dolayısıyla kişinin bilinçli şekilde yaptığı hataya karşı neden hesap versinler ?

Diyelim durum daha ciddi, moderatör arkadaş yetkiyi kötüye kullandı , merak etmenize gerek yok. Durum fark edilir edilmez yetkisi elinden alınıp, kalıcı olacak şekilde forumdan uçurulur.

Sadece bize hesap verme sorumlulukları yok. Yöneticilere hesap verme zorunlulukları var.

Forumda çok fazla mesajım yok. Son aylarda aktifim fakat yıllardır üyeyim ve forumu takip ederim. Türkçe kurallarına kimse laf etmemeli. 313 mesajım var ve sadece bir kere yanlış alıntıdan uyarım bulunmakta. Onun dışında da forumda düzensizlik yok. Sorulara yüksek ihtimalle cevap geliyor. Rapor sistemindeki aksaklıkları yoğun olmalarına bağlayabilirim. Eleştiri yapacak olursam, teknoloji forumunda teknoloji dışında çok fazla konu açıldığı kanaatindeyim. Tamam, forum yerine sosyal ifadesini kullanıyoruz ama bir yere kadar. Siyasi/dini konuların fazlalaşmaya başladığı düşüncesindeyim. Ama Türkiye'deki forum seviyesinin üstünde olduğunu düşünüyorum.

Hocam ben içerideki mesajı silip nokta yapıyorum bunun gibi.
İyi de böyle yaptığında adamın mesajı ortadan kalkıyor ne anlamı kaldı nokta bırakmanın. Madem böyle olacaksa alıntı niye yapayım, adamın adını etiketlerim yeterli.

Etiket sorunları çok oluyor ve hocam.
Etikette zaten sorun olduğunu ben de diyorum eskiden beri böyle. İsminin yanındaki işareti kaldır, kimse seni bu şekilde etiketleyemez zaten. Berhan yazınca bir şey çıkmıyor isminin başındaki karakter yüzünden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı