- Makaleler
- 26
Bu forum sayesinde Türkçesini geliştirenler var. Teşekkür edilmeli bence yönetim kadrosuna. 
Benim bildiğim herkes kendi raporundan sorumlu.Herkes olayı Türkçe'ye çekmiş de benim bahsettiğim sadece Türkçe kısmı değil ki.
Burada bir raporun çözümünde moderatörler hesap vermez denilmiş, sizce de saçma değil mi bu olay?
Rapor çözüme uğradıysa haliyle ortada kural ihlali vardır, dolayısıyla kişinin bilinçli şekilde yaptığı hataya karşı neden hesap versinler ?Burada bir raporun çözümünde moderatörler hesap vermez denilmiş, sizce de saçma değil mi bu olay?
İyi de böyle yaptığında adamın mesajı ortadan kalkıyor ne anlamı kaldı nokta bırakmanın. Madem böyle olacaksa alıntı niye yapayım, adamın adını etiketlerim yeterli.Hocam ben içerideki mesajı silip nokta yapıyorum bunun gibi.
Etiket sorunları çok oluyor ve hocam.adamın adını etiketlerim yeterli.
Etikette zaten sorun olduğunu ben de diyorum eskiden beri böyle. İsminin yanındaki işareti kaldır, kimse seni bu şekilde etiketleyemez zaten. Berhan yazınca bir şey çıkmıyor isminin başındaki karakter yüzünden.Etiket sorunları çok oluyor ve hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.