Nedir bu Technopat'in olayı?

@simplified.erdem Burada Facebook'da konuştuğum gibi konuşsam çoktan süresiz ceza almıştım ben. Kimse ciddi olmuyor genellikle orada.

Bu arada "yanlız->yalnız", virgülü "sanırsam"dan sonra kullanman gerekiyor ve bir virgülü de "ama"dan önce kullanmışsın.

@simplified.erdem Burada Facebook'da konuştuğum gibi konuşsam çoktan süresiz ceza almıştım ben. Kimse ciddi olmuyor genellikle orada.

Bu arada "yanlız->yalnız", virgülü "sanırsam"dan sonra kullanman gerekiyor ve bir virgülü de "ama"dan önce kullanmışsın.
Olabilir, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Güzel dilimiz zaten İngilizce tarafından zarar görüyor. Birde böyle arkadaşlar yüzünden iyice kötü oluyor.

Buradaki ilk yılımda 46 tane uyarı yemiştim. Sonra ceza yiye yiye alışıldığından çok uzun zamandır uyarı almıyorum.

Uyarı süresi tüm gün yerine bir saat olana dek ben burayı ergenlik masteri yapılan yer olarak görüyordum. Sonuçta siteye ilk adımı atıyorsun kuralları okumadan uyarı gerektiren mesaj yazıp ilk cezayı aldığında aklına site kuralları takip etmek gelmiyorsa akabinde yazdığın mesajlara da ceza gerektiğinden üyeliğinin ilk günleri; burada kalıcı olup olmayacağının kararlılığını etrafa göstermenden geçiyor. Eskiden burada kalıcı olmak şimdikinden çok daha zordu. Siteye alıştıktan sonra bırakmakta insana zor geliyor. Haftalık, aylık cezaların bitmesini beklediğiniz günler oluyor kendinizi bu süreçte alternatif teknoloji siteleri arayışında buluyor oluyordunuz.

Konun başında bahsettiğim ergenlik masteri kaç yaşında olduğunuzdan bağımsız; sosyal, sanal tecrübelerin bu sitede alınan uyarılar karşısında kendinizi check etme gereğini duymaya yol açıyor. Buradan önce takıldığınız yerlerden edinilen tecrübelerin size burası için artı kattığı hiçbir şey yok. Kalıcı olmak istiyorsanız ergenlik masterini buradan kazanacaksınız işte.

Teknolojide duygusallığa yer yok.

Burası Technopat, tartışma anında herkes yay yüklü, dikkat etmek gerek:) Sanal döner bıçakları havada uçuşur valla:)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burası Technopat, tartışma anında herkes yay yüklü, dikkat etmek gerek:) Sanal döner bıçakları havada uçuşur valla:)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı