Netspeed Başvuru Süreci ve Performansı

100-110 ms'ye kadar problem olmuyor ki. Daha önce kullandığım tüm ISS'lerde aynı değerleri alıyordum. Oyunda bir gecikmeye sebep olmadı yani.

Sanırım düşük ping ile hiç oynamadın, ben de NetSpeed'in ADSL tarifesini kullanıyorum. Önceki İSS'lerde stabil bir ping almadığım için buna geçtim şuan da rahatım. Asıl konuya gelirsek genel olarak yurtdışı sunucularında 35-45 ping arası oynuyorum oyunu önceki İSS'lerde pingim 65-70'e bile çıksa, mermilerin gitmediğini vb. hissedebiliyorum :) Sen 100-110 pingden bahsediyorsun, herhalde modemi kırıp atardım o derece olabilirdim :)

TT 35'lik paketini kullanıyorum. Fakat daha ayın başından 7 gün sonra kotayı dolmuş gösterip 16'ya düşürmelerinden sıkıldım artık. Netspeed altyapı sorgulama yaptığımda sadece ADSL olduğunu ve 16 hız verebileceklerini gösteriyor. Müşteri hizmetlerini arasam şu an VDSL kullandığımı söylesem bir değişim olur mu?

Arayıp öğrenmek iyi olur. Yanlış bilgilendirmeyeyim.

Sanırım düşük ping ile hiç oynamadın, ben de NetSpeed'in ADSL tarifesini kullanıyorum. Önceki İSS'lerde stabil bir ping almadığım için buna geçtim şuan da rahatım. Asıl konuya gelirsek genel olarak yurtdışı sunucularında 35-45 ping arası oynuyorum oyunu önceki İSS'lerde pingim 65-70'e bile çıksa, mermilerin gitmediğini vb. hissedebiliyorum :) Sen 100-110 pingden bahsediyorsun, herhalde modemi kırıp atardım o derece olabilirdim :)

Doğru, daha iyisini kullanana kadar elindekini iyi zannedersin. Neyse en azından 60-70 arası. Daha kötü de olabilirdi.

Yurtdışı sunucuları olan oyunlar için WTF Fast programını deneyenler oldu mu acaba ?

Eskiden bir kere denemiştim, TTNet zamanında, hiçbir farkı bir artısı olmuyor yine altyapıda bitiyor iş. Altyapı kötü oldukdan sonra ek yazılımların hiçbir şekilde etkisi olmuyor malesef.

Merhaba arkadaşlar, @Oreki deki gibi aynı şekil bende 2 hafta oluyor TürkNet'ten NetSpeed'e geçeli, ben 65 TL iken yani 5 aralıktan önce geçtim çok şükür kargo yetişti :) TürkNet 35-40 mpbs Download 3mpbs upload verebiliyordu ve bende bunun üstünü alamam sanıyordum cidden. Bir ara NetSpeed ile alakalı bir konu inceledim ve geçişi yaptırdım bendede aynı şekilde 70-75 arası Download ve 4.3mpbs kadar upload çıkabiliyor. Ping değerleri her zaman stabil oldu bende. Bu arada Oreki'nin kullandığı modemin aynısını kullanıyorum Asus DSL N-16 herkese tavsiye ederim. Hem hız yüksek verebiliyorlar hemde karşınızda muhattap var. Ayrıca aktivasyon bedeli vermek istemiyorsanız 6 ay taahhüt bence verebilirsiniz bu firmada sorun olacağını sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı