Ne kadar bir ücret peki bu aktivasyon bedeli?
6/12 ay taahhüt verince aktivasyon ücreti almıyorlar. Taahhütten önce çıkınca da sadece aktivasyon ücretini ek olarak ödüyorsunNe kadar bir ücret peki bu aktivasyon bedeli?
100-110 ms'ye kadar problem olmuyor ki. Daha önce kullandığım tüm ISS'lerde aynı değerleri alıyordum. Oyunda bir gecikmeye sebep olmadı yani.
TT 35'lik paketini kullanıyorum. Fakat daha ayın başından 7 gün sonra kotayı dolmuş gösterip 16'ya düşürmelerinden sıkıldım artık. Netspeed altyapı sorgulama yaptığımda sadece ADSL olduğunu ve 16 hız verebileceklerini gösteriyor. Müşteri hizmetlerini arasam şu an VDSL kullandığımı söylesem bir değişim olur mu?
Sanırım düşük ping ile hiç oynamadın, ben de NetSpeed'in ADSL tarifesini kullanıyorum. Önceki İSS'lerde stabil bir ping almadığım için buna geçtim şuan da rahatım. Asıl konuya gelirsek genel olarak yurtdışı sunucularında 35-45 ping arası oynuyorum oyunu önceki İSS'lerde pingim 65-70'e bile çıksa, mermilerin gitmediğini vb. hissedebiliyorumSen 100-110 pingden bahsediyorsun, herhalde modemi kırıp atardım o derece olabilirdim
![]()
Yurtdışı sunucuları olan oyunlar için WTF Fast programını deneyenler oldu mu acaba ?
@Oreki performansta bir değişiklik var mı ? ping ne alemde?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.