@Oreki performansta bir değişiklik var mı ? ping ne alemde?
Performans hala stabil. Ping değerleri aynı.
@Oreki performansta bir değişiklik var mı ? ping ne alemde?
Benim de işlemlerim bugün başlayacak umarım pişman olmam.. Genelde tüm yorumlar olumlu.Performans hala stabil. Ping değerleri aynı.
Benim de işlemlerim bugün başlayacak umarım pişman olmam.. Genelde tüm yorumlar olumlu
Teşekkürler! Sizin gönderinizi gördükten sonra net bir karar aldım öncesinde Turknet düşünüyordum.Şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkürler! Sizin gönderinizi gördükten sonra net bir karar aldım öncesinde Turknet düşünüyordum.
Dalgalanmalarda baya uç noktalar mı var?Performans hala stabil. Ping değerleri aynı.
Açıkcası TürkNet'te 80 TL veripte bir muhattap bulamıyacaksanız NetSpeed geçip 76 TL'ye en azından karşınızda muhattap ve çözüm odaklı bir firma bulabilirsiniz. Benim şahsi fikrim TTnet, Millenicom, Superonline, KabloNet ve TürkNet bu firmaları kullanmış biri olarak NetSpeed derim.Şuan türknet kullanıyorum 32 33 arası indirme 2.7 2.8 arası upload alıyorum Ping sppedtest de 29 30 cs de 60 ile 75 arası ve 65 TL ödüyorum şuan hiç bir sıkıntım yok ( yoğun saatler de hız filan düşmüyor) geçmeli miyim ? Alt yapım bu arada 75 mbit Türknet benden 80 TL istiyor 75 mbit için
Çok geç kalmayın ayın 27'sinde kampanya bitiyor.Ben de haftaya başvuracağım da bu ucu açık iki kablo bırakma olayını tam anlıyamadım. TT firmasından gelen kişi o kabloyu bırakıp gidiyor mu, bizim elektrikçi mi çağırmamız gerekiyor eğer yapmayı bilmiyorsak ve tam olarak ne diyeceğiz elektrikçiye? Cevaplarsanız çok sevinirim[emoji28]
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.