Netspeed Başvuru Süreci ve Performansı

Teşekkürler! Sizin gönderinizi gördükten sonra net bir karar aldım öncesinde Turknet düşünüyordum.

Senin adına sevindim. Tam bir dönüm noktası olmuş diyebiliriz. TurkNet benim kanımca eziyetten başka birşey değil. Umarım istediğin performansı alırsın.

Şuan türknet kullanıyorum 32 33 arası indirme 2.7 2.8 arası upload alıyorum Ping sppedtest de 29 30 cs de 60 ile 75 arası ve 65 TL ödüyorum şuan hiç bir sıkıntım yok ( yoğun saatler de hız filan düşmüyor) geçmeli miyim ? Alt yapım bu arada 75 mbit Türknet benden 80 TL istiyor 75 mbit için

Ben de haftaya başvuracağım da bu ucu açık iki kablo bırakma olayını tam anlıyamadım. TT firmasından gelen kişi o kabloyu bırakıp gidiyor mu, bizim elektrikçi mi çağırmamız gerekiyor eğer yapmayı bilmiyorsak ve tam olarak ne diyeceğiz elektrikçiye? Cevaplarsanız çok sevinirim😅

Şuan türknet kullanıyorum 32 33 arası indirme 2.7 2.8 arası upload alıyorum Ping sppedtest de 29 30 cs de 60 ile 75 arası ve 65 TL ödüyorum şuan hiç bir sıkıntım yok ( yoğun saatler de hız filan düşmüyor) geçmeli miyim ? Alt yapım bu arada 75 mbit Türknet benden 80 TL istiyor 75 mbit için
Açıkcası TürkNet'te 80 TL veripte bir muhattap bulamıyacaksanız NetSpeed geçip 76 TL'ye en azından karşınızda muhattap ve çözüm odaklı bir firma bulabilirsiniz. Benim şahsi fikrim TTnet, Millenicom, Superonline, KabloNet ve TürkNet bu firmaları kullanmış biri olarak NetSpeed derim.

Ben de haftaya başvuracağım da bu ucu açık iki kablo bırakma olayını tam anlıyamadım. TT firmasından gelen kişi o kabloyu bırakıp gidiyor mu, bizim elektrikçi mi çağırmamız gerekiyor eğer yapmayı bilmiyorsak ve tam olarak ne diyeceğiz elektrikçiye? Cevaplarsanız çok sevinirim[emoji28]
Çok geç kalmayın ayın 27'sinde kampanya bitiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı