Mehmet55503
Kilopat
Daha fazla
Öncelikle merhaba dostlar. NetSpeed'e 1.5 hafta önce başvuru yaptım. Ve 4 Ocak pazartesi günü saha elemanı beni arayıp evde olup olmadığımı sordu. Evde olduğumu fakat evimde halihazırda ablamın üzerine bir Türk Telekom aboneliği olduğunu ve dışarı çıkma yasağı olduğu için iptal ettiremediğimizi ve gün içinde iptal ettireceğimizi belirttim. Kendisinden başka bir zamanda gelmesini istedim fakat bana bunun bir problem olmayacağını söyledi ve gelip internetimi bağladı. Kurulumu yapıp hız testi sitesinden NetSpeed sunucusunu otomatik seçtiğini görünce internetimi kullanmaya başlayabildiğimi gördüm. Buraya kadar her şey iyi. Fakat 5 Ocak salı günü ablam Türk Telekom'a iptal başvurusu için gittikten sonra benim DSL bağlantım kesildi. Tekrar kurulum yaptım işe yaramadı NetSpeed'i aradım modem aç kapa kablo sök tak işlemleri yaptırdılar işe yaramayınca arıza kaydı oluşturdular. NetSpeed ile konuşmam bitince ablamı arayıp iptal işlemini gerçekleştirip gerçekleştirmediğini sorduğumda 15 dakika önce iptal ettirdiğini söyledi. Bu benim internetimin gitme saat ve dakikasıyla hemen hemen aynıydı. NetSpeed ile tekrar iletişime geçip bunları da belirttim arıza kaydına eklediler. Sorunumun 1-6 iş günü içinde çözüleceğini belirttiler. Normal bir protokol deyip tamam dedim ve beklemeye başladım. 11 Ocak pazartesi günü bir saha elemanı gelip sorunun Türk Telekom kaynaklı olduğunu DSL bağlantısını kestiklerini söyledi ve ardından kendisinin Türk Telekom'la konuşup 48 saat içerisinde kayıt oluşturacağını belirtti. 12 Ocak salı günü normal bir cep telefonundan arandım ve arayan kişi internetle alakalı konuşmaya başladı. Bana ismimle hitap etti fakat elindeki abonelik sürem ve adres bilgilerim yanlıştı. Sonradan NetSpeed ile iletişime geçeceğini söyleyip kapattı. 13 Ocak çarşamba günü NetSpeed'i arayıp bu detayları da söyledim ve bana talebimin güncellendiğini ve sorunumun 1-6 gün içinde çözüleceğini söyledi. Başta kapatıp sonra tekrar arayıp zaten 1-6 günlük bir süre beklediğimi söyledim. Ve bana dalga geçer gibi ilk talebim sonuçlandırılmadığı için 2. talebimin açıldığı söylendi. Ben lise mezunu üniversiteye hazırlanan biriyim. Tek ders çalışma kaynağım YouTube üzerindeki ders kanalları. Ve bu yazıyı yazdığım günden sayarsak 8 gündür internet erişimim yok yani rakiplerimden 8 gün gerideyim. Ve bu 8 gün daha da uzayacak. Firmaların ve saha elemanlarının yüzünden böyle bir mağduriyet yaşadığım için böyle bir konu açtım. Bağlamaya ilk fırsatta eleman gönderen NetSpeed çözmek için verdikleri sürenin sonuna kadar bekliyor. Anladığım kadarıyla müşteri memnuniyetinden daha önemli şeyler var bu firma için. İnternet sağlayıcı tercihi yaparken bu yazdıklarıma göre tercih yapmanızı öneririm. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.