Netspeed yine mi çöktü?

bana 850tl kurulum ücreti çektiler

bende aylık olarak ödeneceği söylendi kayıt var

kurulum ücretinin aylık ödemesi*
Hocam Netspeed'e ne zaman geçtiniz? Bir de hizmet numaranız 178 ile mi başlıyor 179 ile mi? Bana 3 aydan kısa süre önce geçtiğimden ve hizmet numaram 178'le başladığından kurulum ücreti alınacağı söylendi kurulu olmasına rağmen.

Değiştirmeyi düşünmeyen arkadaşlar için benim yaptığım gibi belgelemelerinizi yapmanızı öneririm. Hız testlerinin ekran görüntüleri ve arıza takip mesaj sistemlerinin ekran görüntüleri. Her gün güncelleyerek hizmetin eksik olduğu gün sayısı ve bunun faturadaki değerini belirtiyorum. Sorunlar çözüldüğünde de eksik hizmet günlerini ticari faiziyle birlikte (çok büyük bir tutar değil ama olsun) iadesini talep edeceğim.

Bu arada ben de uzun süreli kullanıcılarından birisiyim. Sanırım 2 yılı buluyor. Upload hızını yüksek veren sayılı firmalardan, hatta o zamanlar tek firma olduğu için geçmiştim. Çünkü Türkiye'de aptalca bir upload hızı tekelciliği mevcut.

1751116382053.png

Son düzenleme:
Değiştirmeyi düşünmeyen arkadaşlar için benim yaptığım gibi belgelemelerinizi yapmanızı öneririm. Hız testlerinin ekran görüntüleri ve arıza takip mesaj sistemlerinin ekran görüntüleri. Her gün güncelleyerek hizmetin eksik olduğu gün sayısı ve bunun faturadaki değerini belirtiyorum. Sorunlar çözüldüğünde de eksik hizmet günlerini ticari faiziyle birlikte (çok büyük bir tutar değil ama olsun) iadesini talep edeceğim.

Eki Görüntüle 2522672
Hocam bizde bir ara çalışma vardı 1-2 hafta internet yoktu olmayan gün sayısı kadar iade etmişlerdi bence yine yaparlar telafi amaçlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı