Nisan Ayı Sistem Tavsiyeleri

• Konuyu başlatan BERWAR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 167
  • Görüntüleme 15.020
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Buyrun son oyunlar dediğiniz oyunların VRAM kullanımı.

@BERWAR RE7'de sahneden sahneye VRAM kullanımı değişiyor bu arada. 8'in üzerini biraz aştığı bile oluyor. :)

Daha VRAM kullanımı isteyenlerin oyunların sayısı tam olarak oturmuş değil. Daha yaygınlaşmasına var. Birkaç ayar kısmanız oyun zevkinizi bozmayacak doku hastaları sizi.
@Silinen üye Elindeki işlemci daha iyi olsaydı alacağın FPS daha da artardı. RX 470 biraz İ3 6100 için fazla geliyor ama yine de yeterli tabii.
İlerisi için 8 GB alın bana ne, demek istediğim VRAM kullanan oyunlar tam olarak yaygınlaşmadı ama ilerde daha artacak. Aynı model kartlarda VRAM farkı olan modellerde iki kart arasında fiyat farkı azsa 8 GB ve ya artık diğer VRAM boyutu daha yüksek olan kart hangisiyse o alınmalı. Aksi takdirde fiyatlar olarak aralarında fark fazlaysa alınması doğru değil.

Elimdeki işlemci bu kart için yeterli hocam. Birisi Ultraya alıp direk oyununu oynuyor, diğeri en uygun ayarı bulmak için zamanını harcıyor. :D Şuan ben sadece BF1 oynadığım için pek sorun değil benim için ama oynayacağım zaman sıkıntı çekebilirim bilmiyorum. :D Yani alacak olan arkadaşa 8GB'lık modellerini önermek daha mantıklı.

Size şimdi bir sis atacağım, ya çıldırtmayın adamı bütün ayarları neden açma gereksinimi duyuyorsunuz sonuçta kart Ultra ayarlarda oyunları çatır çutur oynatıyor. Hala gelmiş diyor sahneden sahneye göre değişiyor. Sen o ayarları açmasan ne kaybedeceksin?

Daha VRAM kullanımı isteyenlerin oyunların sayısı tam olarak oturmuş değil. Daha yaygınlaşmasına var. Birkaç ayar kısmanız oyun zevkinizi bozmayacak doku hastaları sizi.
@Silinen üye Elindeki işlemci daha iyi olsaydı alacağın FPS daha da artardı. RX 470 biraz İ3 6100 için fazla geliyor ama yine de yeterli tabii.
İlerisi için 8 GB alın bana ne, demek istediğim VRAM kullanan oyunlar tam olarak yaygınlaşmadı ama ilerde daha artacak. Aynı model kartlarda VRAM farkı olan modellerde iki kart arasında fiyat farkı azsa 8 GB ve ya artık diğer VRAM boyutu daha yüksek olan kart hangisiyse o alınmalı. Aksi takdirde fiyatlar olarak aralarında fark fazlaysa alınması doğru değil.
Keşke hiç yaygınlaşmasa hocam her kullanıcının işine gelir ama malesef hiç öyle gözükmüyor.
Ayrıca RE 7 de ultra dan medium a düşürmek zorunda kalmıştım Rx470 ile high bile kurtarmıyor işte bu adamı kahreder sonuçta Rx470 alan adam 1080p de ultra da oyun oynamak için alıyor o kartı yazık değil mi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı