Nisan Ayı Sistem Tavsiyeleri

• Konuyu başlatan BERWAR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 167
  • Görüntüleme 15.020
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse hocam bilgilendirdim sadece sizi. :) Umarım bundan sonraki bu tarz seviyede ki kartları sadece 8GB olarak çıkartırlar.

Neyi bilgilendirdin, madem ki bütün ayarları açma zorunluluğu var sen GTX 1070 modelini bile tersletirsin her ayarı açarsan, öyle bu ayar takıntısı yapmaya gerek yok. Yaptın da gözle görülecek bir değişim oluyor mu aşırı derecede, olmuyor.

Ben de 8 GB taraftariyim. Neden diye sorarsaniz cevabi basit :
Hic iyi bilgisayarin olmadi, hep hayalim oyunlari ultrada gercekmis gibi oynamakti. 3-4 bin'e bilgisayar alip da VRAM yuzunden yok sunu kisayim yok bunu kisayim demek istemem... Hep hayalim, oyunu indir tak ultraya :). Ama hala HD4650 kullaniyorum :(.

Ya GTX 1070'den bana ne ki? Ben kartımı alıp en yüksek ayarlarda açıp taş gibi takılmadan oynayacağım. Adamlar boşuna çıkartmamış bunları. Bir kaç ayar kısmak zoruma gidiyor. Medium gibi ayarlara alıyorsan bu kartla bırak o zaman bu işi.

Ayrıca GTX 970 yerine R9 390 alan adam şuan daha mutludur bu olay açısından değerlendirirsek.

Ara Toplam3.309,78 TL
Toplam KDV595,76 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.905,54 TL
[TBODY] [/TBODY]
Tercihe bağlı olarak RX 480 modeli seçilebilir.
Moderatörlerin de dikkatine mesajları alt alta atacağım, düzenle butonundan paylaşacağım. Ayrı ayrı mesaj atmayacağım. Düzenle seçeneğini kullanarak yeni sistem ekleyeceğim. Boşuna da bu kadar yorulmayın. Düzenle seçeneği zaten 60 dakika süre veriyor, yeterli olur.

Parçalar ucuzmuş. Hangi mağazanın fiyatları bunlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı