Norveç'te yaşama hayali

Sncroow

Hectopat
Katılım
5 Temmuz 2020
Mesajlar
736
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, yaşım 17 gelecekteki hayalim ise Norveç gibi bir ülkede yaşamak. Şu an tek hayat amacım Yurtdışına gidip huzurlu bir şekilde yaşamaya bürünmüş durumda. Elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. İngilizcemi geliştirmeye her gün çalışıyorum. Çok zengin bir ailenin çocuğu değilim ama yazılım öğrenmeye çalışıyorum işime yarar diye. (İşimi kolaylaştırabilecek yazılım dilleri önerebilirsiniz iş bulmak için) Yapacağınız yorumlar çok değerli, şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Doğru yoldasın. Kanada'ya gitmeyi de düşünebilirsin. Yazılım alanında büyük fırsatlar var. Ben de orası için uğraşıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Norveç'te ormanlık alanda bir orta boy kulübede yaşayıp geçimimi odunculuk ve balıkçılık ile sağlamak çok rahatlatıcı olur.
 
Norveç'te yaşaman için Norveç vatandaşı olman gerekiyor bu kadar kolay değil ülkemiz pasaportu en değersiz pasaportlarin arasında. 57 ci sirada bırak yaşamayi seyahat bile edemezsin açık ve net konuşuyorum
Hedeflerin güzel lakin gerçek hayat acımasız.
 
Bir yazılım diline değil alana odaklan ve o alanda hangi teknolojiler kullanılıyor öğren. Web mi mobil mi masaüstü mü yapay zeka mı hangisini istiyorsan ona göre gerekli şeyleri öğren. Kendini geliştirirsen internetten iş bulup gidebilirsin. Ya da ünide erasmus vb yapabilirsin. İngilizce zaten olmazsa olmaz.
 
Merhaba, yaşım 17 gelecekteki hayalim ise Norveç gibi bir ülkede yaşamak. Şu an tek hayat amacım yurt dışına gidip huzurlu bir şekilde yaşamaya bürünmüş durumda. Elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. İngilizcemi geliştirmeye her gün çalışıyorum. Çok zengin bir ailenin çocuğu değilim ama yazılım öğrenmeye çalışıyorum işime yarar diye. (işimi kolaylaştırabilecek yazılım dilleri önerebilirsiniz iş bulmak için) yapacağınız yorumlar çok değerli, şimdiden teşekkürler.

Norveç'te yaşaman için bir iş nedeni olması gerekiyor ve vatandaş vs. ukrayna gibi çat çut gidilmiyor
 

Geri
Yukarı