Silindi...O sırada Ryzen işlemcisi ile GO brr yapan, dün arkadaşına RX 6600'li bilgisayar aldırmış olan benim sıfat'ül eşkal.
Silindi...O sırada Ryzen işlemcisi ile GO brr yapan, dün arkadaşına RX 6600'li bilgisayar aldırmış olan benim sıfat'ül eşkal.
14000'e 8GB VRAM ile 3070 TI satılırken neden 12000'e 16GB VRAM'e sahip RX 6800 önermek fanboyluk oluyor? Warzone 1080P'de bile 3070 TI'da 7800MB görüyor. AMD önerme sebebimiz kısıtlı bir bütçede en yüksek performansı almasını sağlamak, RX 6700 fiyatına RTX 2060 mı önerelim?Bilgisayar önerisi isteyen arkadaşların başlıklarına bakarsan onlarca AMD ekran kartı fanboyu görebilirsin.
Argümanın gerçekten bu mu? Ciddi misin?
Bende yanlış anladım biraz önceki cümleyi.Sanırım yanlış anlattım tekrar deneyeyim. NVIDIA fanboyu olsam AMD ürünlerini kullanmam ve kullandırtmam değil mi? Başlıkta diğer arkadaşa dediğim gibi AMD ekran kartları yaşattığı sıkıntılar dolayısıyla bilgisayar ile uğraşma becerisi olmayan veya uğraşmak istemeyen insanlar için uyumlu ekran kartları olmadığını düşünüyorum. İşlemci olarak FX serisinden sonra gelen Ryzen serisi gerçekten büyük bir atlayıştı ama o atlayış ekran kartı piyasasında daha gelmedi. İnşallah gelir de ekran kartı sektöründe de güzel bir rekabet olur çünkü NVIDIA böyle giderse 2500$ seviyesinde kart satmaya başlayacak gibi.
Bilgisayar önerisi isteyen arkadaşların başlıklarına bakarsan onlarca AMD ekran kartı fanboyu görebilirsin. Tabii ki AMD ekran kartı asla alınmaz demiyorum ama her durumda önerilebilecek bir ekran kartı değil. Özellikle bilgisayar toplama konusunda bilgisi olmayan yani bilgisayar sıkıntılarını kendi başına çözemeyecek insanlara önerilmesini doğru bulmuyorum. Bilgisayar kullanmayı bilmeyen insana Linux önermek gibi bir şey gibi geliyor bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.