- Makaleler
- 21
Konu o kadar saptı gitti ki... Herkes paraya ve ölümden sonraki hayata, hiç olmaya falan takılmış. Yahu tamam, ölümden sonra da hayat olsun da, ölümden sonra hayat var diye yıllarını, zamanını israf mı edeceksin? Güzel fikirler gelir, sözler çıkar diye beklerken şu dönen muhabbetlere bak ya.
Benim motivasyon konuşmam bunun ilerisine geçemez@AyarsıZZ Çok güzel başladı, ondan sonra TEDX motivasyon muhabbetlerine döndü, kelimeler o tarafa doğru kaydıkça konu saptı. Ama iyi başlamıştı.Şampiyon olmak veya hatırlanmak için açmadım konuyu, geçmiş hayatından memnun musun değil misin diye insanlar sorgulasın diye açtım. Bu konu etrafında konuşalım diye.
"Dip" sözü çok iyi denk geldi. Paylaştığım videodaki filmde o konuşan karakter yine diyor ki "dibe vurmadan özgür olamazsın".Benim motivasyon konuşmam bunun ilerisine geçemez. Kendi adıma konuşayım; sorguluyorum ama daha çok sövüyorum. Sorguladıkça ne kadar dipte olduğumuzu öğreniyorum ve bu acı verici.
Adam haklı. Ama ben şahsi olarak değil, ülkenin durumu olarak demiştim"Dip" sözü çok iyi denk geldi. Paylaştığım videodaki filmde o konuşan karakter yine diyor ki "dibe vurmadan özgür olamazsın".![]()
Ben sizle dalga geçmemiştimkiYol kenarında bir gecekondu da elektrik, su, doğalgaz olmadan yaşamak mı getirir?
Hepimiz öleceğiz. Bütün her şey hiç olacak, siz de hiç olacaksınız. Ardınızdan üzülenlerin farkında bile olmayacaksınız çünkü hiç olduğunuzun farkında bile olamayacaksınız. Eğer birazdan öleceğini bilseydin, yaşadığın hayatın hakkında ne düşünür ne hissederdin? Kendine vakit ayıramadığını, sürekli kalıplara uymaya çalıştığını, sürekli "iyi" bir insan olmaya çalıştığını, hayallerini gerçekleştiremediğini, seni mutlu edecek şeyleri yapmadığını düşünür müydün? Sürekli para kazanma üzerine kurduğun hayatında seni mutlu edecek, kaybettiğin zamanı geri getirecek parayı bulabildin mi bari? Aradığın şey para mı gerçekten?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.