OEM lisans önermek yasaklanmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korsandan farkı var. Birinde bilgisayarına yazılım yüklüyorsun diğerinde gerçek bir anahtar ile aktive ediyorsun. Anahtarın orijinal olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca Microsoft bu anahtarların yasal olduğunu fakat sorumluluk almadıklarını söylüyor.

Microsoft´a göre yasal değil.

Bir şeyi birisine öneriyorsan veya yapılmasını istiyorsan önce kendin onu yapıyor olmalısın. Örnek olarak; bir Müslüman namaz kılmayıp, namaz kılmayanları ayıplayamaz.

Sen de 1000 TL'lik Microsoft sitesinden orjinal key alıp, kullanmadığın sürece böyle bir öneride bulunmak aynen yukarıda verdiğim örnek ile eşdeğer. Önce git 1000 TL ver key al, sonra bu konuyu aç.

Son düzenleme:
Bir şeyi birisine öneriyorsan veya yapılmasını istiyorsan önce kendin onu yapıyor olmalısın. Örnek olarak; bir Müslüman namaz kılmayıp, namaz kılmayanları ayıplayamaz.

Sen de 1000 TL'lik Microsoft sitesinden orjinal key alıp, kullanmadığın sürece böyle bir öneride bulunmak aynen yukarda verdiğim örnek ile eş değer. Önce git 1000 TL ver key al, sonra bu konuyu aç.
Allah aşkına ne alaka? Ben ona o parayı vermem. Kimseye OEM alma da demiyorum, korsan yasaksa OEM de yasak olmalı diyorum. Lütfen daha düzgün cevaplar verip saçmalamayın.

Bir yer ucuza oyun keyi verse ve bu keyler Steam'a girildiğinde çalışıp sizi oyun sahibi yapsa ona da mı yasaklanmalı diyeceksiniz?

Eğer korsan yasaksa OEM lisans önermekte yasaklanmalı burada çok öyle yazar var. Konu korsana gelince "biz korsan desteklemiyoruz moruk" ama illegal yollarla ele geçirilmiş konulara gelince önermesini biliyorlar.

Bir yer ucuza oyun Key'i verse ve bu Key'ler Steam'a girildiğinde çalışıp sizi oyun sahibi yapsa ona da mı yasaklanmalı diyeceksiniz?

Saçma, yasak olsa Steam izin vermez ancak yasak değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı