Ömer Faruk Gergerlioğlu, Ümit Özdağ ittifakından rahatsız olduğunu belirtti

Erdoğan'ın gitmesini istiyorlarsa Nihal Atsız aday olsa ona oy verecekler. Mızmızlanacaklarsa gidebilirler zaten varlıklarıyla oy kaybetme makinesilar.

Bu dediğin seçime 1-2 yıl olsaydı olabilirdi, seçime 4 gün kalmış şurada AKP "Çözüm süreci" yapacağız derse HDP düşünmeden gider %9luk bir oy kaybı akp veya boykot yaparsa kazanma ihtimalinin 0 olacağını biliyor musun?
 
Milliyetçiler KK'yi desteklese kürtlerin oyuna ihtiyacı olmayacak fakat günümüz şartlarında KK'nin kazanması için kürtlerin oyuna ihtiyacı var bu doğru ama kürtler de bir zahmet malum terör grubunu desteklemeyi bıraksın ilk önce. Kendi haklarını demokratik yollardan arayacaklarsa kimse bir şey demez ama sen gidip o terör grubunu destekleyip yanında olursan herkes sana karşı çıkar bunu yıllardan beri idrak edemediler. Dağa çıkıp hak aramak sana hiç bir şey kazandırmaz ki o desteklediğiniz grup kendi ırkınızdan olanlara bile kıydı.
 
Vallahi ben de Twitter'da gördüm ama kaynak sağlam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O rahatsız olduysa doğru yapmışız demek ki.

Uğraşmaya gerek yok cevabı arkadaş vermiş.. Kişilik konusunda sıkıntıları olan bir adam bu.. Hdp de ama mensup olduğu partiyle alakası yok.. tek derdi fetocular.. Hapiste Ekrem dumanlı olsa onuda mağdur pozisyona sokacak bir herif..
 
Bu dediğin seçime 1-2 yıl olsaydı olabilirdi, seçime 4 gün kalmış şurada AKP "Çözüm süreci" yapacağız derse HDP düşünmeden gider %9'luk bir oy kaybı AKP veya boykot yaparsa kazanma ihtimalinin 0 olacağını biliyor musun?

Kendinizi çok korkutuyorsunuz ya da korkutuluyorsunuz neymiş AKP bir daha çözüm süreci yapar mış o defter kapandı artık. HDP'nin en büyük düşmanı Erdoğan artık bir de birlik mi olacaklar? Mağaradan kafalarını çıkarabildikleri zaman belki konuşurlar Erdoğan'la bir çözüm süreci daha mı yapsak şekerim diye.
 
Gündemden de anladığımız şekilde HDP ittifak değil sadece destek veriyor CHP'nin onlara bir vaadi yok diyen arkadaşlarıma söylemek isterim CHP kayyum uygulamasını ve daha birçok sözü HDP'ye destek olması için vermiştir. Ümit özdağ ile kurulan ittifakta ümit özdağ ın isteği olan kayyum uygulamasının devam etmesini 6'lı masa kabul ettiği için bu tepkiler HDP'den gelmektedir. Yani HDP CHP'ye sadece destek vermekten ziyade resmi olmayan bir ittifak içindedir. Durum budur aslında.
 
Kendinizi çok korkutuyorsunuz ya da korkutuluyorsunuz neymiş AKP bir daha çözüm süreci yapar mış o defter kapandı artık. HDP'nin en büyük düşmanı Erdoğan artık bir de birlik mi olacaklar? Mağaradan kafalarını çıkarabildikleri zaman belki konuşurlar Erdoğan'la bir çözüm süreci daha mı yapsak şekerim diye.

Geçen gün AKP milletvekili "Tekrar çözüm süreci yaparız problem değil" dedi. Bunu tekrar yaparlar ne sen,ne ben, ne chp buna ses çıkarır çünkü hepimiz korkağın tekiyiz. Burada kükresin, sokakta susarsın ve susacağız Çözüm sürecinde maalesef yaptığımız gibi.

Ayrıca senin koruman yok,paran yok, seni koruyan bir yasa yok ama o terörist HDP'lileri koruyan PARA VAR,KORUMA VAR,YASA VAR sen bu heriflerle böyle dalga geçerken bu yasalar yüzünden herifler senin,benim vergilerim ile korunuyor.
 
Two-Buttons.jpg
 

Geri
Yukarı