Oğluma yazılım ve kodlama konusunda nasıl destek olabilirim?

• Konuyu başlatan MKOTA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 73
  • Görüntüleme 5.669
BTK Akademi'yi pek beğenmedim açıkçası. Öğrenmeye değil de ezberlemeye açık bir kurs. Önerim orta seviye bir laptop almanız, Udemy'den kurs almanız ve tanıdıklarınız varsa onlar ile tanıştırmanız olur. Benden 3 yaş küçük fakat ben bu kadar rahat anlayamıyorum. Tebrikler, büyük başarı. (Tüm ekipmanları varmış. Sizin yapabileceğiniz kurs almak ve motive etmek olabilir.)

Güzel bir yönetici koltuğuna da sahip. Hatta ikinci koltuğu bu.

Anladığım kadarıyla elinizden gelen her imkanı sağlamışsınız, bu çok güzel bir durum. Tek şey eğitim bence ya, bilgisayar falan teferruat biraz da.

Hocam güçlü donanımlı bir bilgisayar alın. Düzenli olarak çalışsın çok iyi yerlere gelebilir ve her konuda destek çıkın.

Sınava gireceğim. Ben hala tam bir yazılımcı değilim. O yüzden bazı işlere girmeye korkuyorum. Lise matematiğiyle o işlemleri asla hesaplayamam.

O zaman neden yorum yapıyorsun ki? Bir Web sitesi tasarlarken ya da bir mobil uygulama yaparken, 4 işlem dışında hangi hesaplamayı yapacaksın ki? İntegral mi alacaksın, Diferansiyel mi uygulayacaksın?

Hocam güçlü donanımlı bir bilgisayar alın. Düzenli olarak çalışsın çok iyi yerlere gelebilir ve her konuda destek çıkın.

BTK Akademi'yi pek beğenmedim açıkçası. Öğrenmeye değil de ezberlemeye açık bir kurs. Önerim orta seviye bir laptop almanız, Udemy'den kurs almanız ve tanıdıklarınız varsa onlar ile tanıştırmanız olur. Benden 3 yaş küçük fakat ben bu kadar rahat anlayamıyorum. Tebrikler, büyük başarı. (Tüm ekipmanları varmış. Sizin yapabileceğiniz kurs almak ve motive etmek olabilir.)

Güzel ve güçlü bir bilgisayarı var. 3 yıl önce gtx 1080 li bir makine oluşturdum. Zaten ondan sonra gelişmeye başladı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı