- Katılım
- 19 Mart 2020
- Mesajlar
- 1.715
- Çözümler
- 2
Üniversite okudun mu?
Sınava gireceğim. Ben hala tam bir yazılımcı değilim. O yüzden bazı işlere girmeye korkuyorum. Lise matematiğiyle o işlemleri asla hesaplayamam.
Üniversite okudun mu?
Güzel bir yönetici koltuğuna da sahip. Hatta ikinci koltuğu bu.Ergonomik bir koltuk ya da ikinci bir monitör iyi bir hediye olabilir. Uzun süre bilgisayar başında duruyordur büyük ihtimalle, sağlığını da korumalı.
Güzel bir yönetici koltuğuna da sahip. Hatta ikinci koltuğu bu.
Güzel bir yönetici koltuğuna da sahip. Hatta ikinci koltuğu bu.
Monitör o zaman. Videoyu izler direkt uygulamaya başlar.Güzel bir yönetici koltuğuna da sahip. Hatta ikinci koltuğu bu.
Sınava gireceğim. Ben hala tam bir yazılımcı değilim. O yüzden bazı işlere girmeye korkuyorum. Lise matematiğiyle o işlemleri asla hesaplayamam.
Hocam güçlü donanımlı bir bilgisayar alın. Düzenli olarak çalışsın çok iyi yerlere gelebilir ve her konuda destek çıkın.
BTK Akademi'yi pek beğenmedim açıkçası. Öğrenmeye değil de ezberlemeye açık bir kurs. Önerim orta seviye bir laptop almanız, Udemy'den kurs almanız ve tanıdıklarınız varsa onlar ile tanıştırmanız olur. Benden 3 yaş küçük fakat ben bu kadar rahat anlayamıyorum. Tebrikler, büyük başarı. (Tüm ekipmanları varmış. Sizin yapabileceğiniz kurs almak ve motive etmek olabilir.)
Güzel ve güçlü bir bilgisayarı var. 3 yıl önce gtx 1080 li bir makine oluşturdum. Zaten ondan sonra gelişmeye başladı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.