Okulda kavga etmek istediğim biri var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam mesela geldi 3 ya da 4 kişi ile ne yapmalıyım topuklarsam daha üstüme çıkarlar dövseler yine üste çıkarlar tek başıma hepsiyle filmlerdeki ya da animelerdeki gibi dövüşemem.

O zaman onları videoya kaydedip mahkeme veya polise şikayet edeceksin hepsini şikayet edeceksin.

Bunu yapan şikayete rağmen beraat aldılarsada ve yine aynı şeyleri yapıyorsa artık forumdaki tavsiyeleri.

Mantıklı ve en az şekilde bıçaklamak silahla vurmak değil uygulayabilirsin.
 
O zaman onları videoya kaydedip mahkeme veya polise şikayet edeceksin hepsini şikayet ettin beraat aldılarsada ve yine aynı şeyleri yapıyorsa artık forumdaki tavsiyeleri mantıklı ve en az şekilde bıçaklamak silahla vurmak değil uygulayabilirsin.
Uygularım hocam ama o kadar kişi gelince telefonu alıcam kaydı açıcam sonra bide kaçıcam ohooo o zamana kadar beni patatesli börek yapıp pişirip yerler.

Topuklasan laf yapacaklar korkak diye. Ama bence topukla. Alay ederlerse bile aldırmamak lazım. Çünkü alay konusu olup tek gel göreyim desen bu sefer onu dövsen direk diğerleri dalmaya başlayacak sana.
Evet hocam dalarlar ama ben o zaman kaçarım.
 
Hocam erkekliğin 10 da 9 u kaçmaktır elemanla aynı ortamlarda bulunma bunlar bir baltaya sap olacak vasıfları bile yok. Eleman sıkıntılı tipe benziyor sınav senende başını yakma sen kaçana kadar zaten o başkalarına musallat olur.
 
T-tamam hocam kesinlikle yaparım kesinlikle.
Eğer fiziksel olarak kendini yetersiz hissediyorsan ben de içimdeki Sensey Splinter'ı ortaya çıkararak seni zorlu şartlar altında eğitebilirim. Hatta gaza getirici müzik açıp hızlandırırız eğitim safhasını.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Döveceksin onu. Mitoz bölünürse sende bölün. İşler çok büyürse belli bir süre sonra belinde silah taşımak zorunda kalacaksın.
 
Vur bir tane ser yere arkadaşlarıyla geldiği zaman ise yine vur bir tane ve kaçabildiğin kadar kaç.

Böyle tiplere karşı en güzel taktik ölü taklidi yapmaktadır sıkılır bir daha bulaşmaz. Yani sana mal mı dedi hiç umursama, gözlüğünü mü aldı hiç sinirlenme konuşmaya bile girme yapar yapar sonra bırakır %100 kesin.

Susarsa daha çok bulaşırlar.
 
Eğer fiziksel olarak kendini yetersiz hissediyorsan ben de içimdeki Sensey Splinter'ı ortaya çıkararak seni zorlu şartlar altında eğitebilirim. Hatta gaza getirici müzik açıp hızlandırırız eğitim safhasını.
Hayır hocam sağolun kendimi yeterli hissediyorum hemde çok herkes fazla özgüven sana patlar diyor ama hayırlısı.

Vur bir tane ser yere arkadaşlarıyla geldiği zaman ise yine vur bir tane ve kaçabildiğin kadar kaç.



Susarsa daha çok bulaşırlar.
Hocam zaten yazmıştım bayıltmışlığım vardır fakat karşımdakinde silah var bendeki sorun o.
 
Selam. Kaça gidip gitmediğimi söylemek istemiyorum gizli kalsın. Şimdi okulda serseri tipler var bunlar bayağı varlar. Bir tanesi var beni sinirden kıpkırmızı ediyor bazen elim titriyor o derece. Ve bu şahsa çok kıl oluyorum örneğin gelip aniden enseme vuruyor gözlüğümü alıyor el şakaları yapıyor bu çocuğun kaç tutanağı var belli bile değil. O derece yani kavga yanlısı biri değilim fakat bu laftan anlamıyor. Şimdi size anlatayım sizde kıl olacaksınız. Örneğin sınıftan çıktım onu görüyorum yanında serseri arkadaşlarıyla birlikte geliyor durdu yor yanımda bana tip tip bakıyor. Bende ona bakıyorum sonra mal ya deyip gidiyor ve sınıfa giriyor gözlüğümü alıyor camına dokunuyor parmak izi vesaire oluyor hep. Ne yapmam lazım artık hocalara söylemekten bıktım söylüyorum tutanak tutuyorlar ya da uyarıp bırakıyorlar. Sonra okul çıkışı gel senle konuşalım deyip dövmeye kalkıyor. Ona karşı durabilirim hatta dövebilirim fakat 3-4 kişi gelirlerse evet doğru söyleyeyim döverler. Bir arkadaşım var kardeşim gibi yakındır bana onunla onu pert ederiz ama onunla yüzleşmek istiyorum sizce ne yapmalıyım? (not olsun kavga yanlısı değilim onunla 5-6 defa konuştum hala laftan anlamıyor)
Hakkını haram et takma.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı