Bu arkadaş biraz kafası yerinde değil. İlk fırsatta gidecekmiş şehirler arası yolculuk sandı galiba. Boş verin ne hali varsa görsün gelecektede sokaklarda "ülkeden gitmek istiyorum alın beni" diye sürünür.
Suriye beni kabul eder ülke zaten düzeliyor ben oraya yerleşmeyi bile düşünüyorum
Suriye beni kabul eder ülke zaten düzeliyor ben oraya yerleşmeyi bile düşünüyorum.
Bir Avrupa ülkesini düşünüyorum.Afganistan'a mı gideceksiniz?
Ben istemiyorum ülkeden Atın beniİsteyen okur istemeyen okumaz ama okumak istemeyen bu ülkede yaşamak da istemesin çünkü hakkı yok.
Eğer ben müdür yardımcısına bu marşı okumak istemediğimi söylersem liğme liğme doğrarlar beni orada. Kime laf anlatıyorum ki... Şu anki Türk kafa yapısını az çok biliyoruz. Fetö'cü bile ilan ederler beni.
Suriyeliler Suriye'ye!
Bir Avrupa ülkesini düşünüyorum.
Gayet doğru bir şey faşizmle alakası yok. Faşizm nedir bilmiyorsun sen.Hadi ya? Sana bir sır vereyim mi? Bu ülkede insanları askerlikten soğuttuğun için bile ceza alabiliyorsun. Nasıl faşizm yok?
Kendinle çelişiyorsun.İsteyen okur istemeyen okumaz ama okumak istemeyen bu ülkede yaşamak da istemesin çünkü hakkı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.