Okulda yaşadığınız tuhaf olaylar

Yazılıda kalemlikten 2. silgimi çıkarıp sıramın altında elimle oynarken hoca yanıma gelip elindeki ne? diye sordu, ben de silgiyi eline vermiştim. Hoca 2-3 saniye inceledi silgiyi. Herhalde kopya aracı sandı silgiyi.

Okulda yaşadığınız ilginç olaylardan bahsederseniz sevinirim.

@Radeon RX 5500M

Bizim okulda "Şevki" diye bir matematik hocası vardı, okuldan ayrılmıştı fakat bizi bir ara ziyarete gelmişti. Sınıfın kapısının oradaydı hoca, arkadaşlardan biri geldi "Şevki hoca okula geldi" yaptı ben zannediyorum öğretmenler odasında falan. Kapı tarafındayım bir de hocanın bulunduğu yer benim kör noktam. O an gaza geldim "oooo Shevchenko gelmiş" diye bağırdım hoca duydu gülerek kafasını çıkardı kapıdan. Benim surat domates :)

Okulda yaşadığınız ilginç olaylardan bahsederseniz sevinirim.

@Radeon RX 5500M
İlk okul 2 veya 3 olması lazım. Okul çıkışı sınıftan ilk çıkacaktım, o günde beni almaya babam gelmişti ( o zamanlar servis kullanılıyordum.) Tam çıkarken kapıyı bir açtım Çattttt diye bir ses geldi. Bir baktım bir çocuk yere yapışmış. Herkes çocuğun etrafında fln toplandı ben bi 15 20 saniye şoku atlatamadığım için çocuğa bakıp olduğum yerde sabit durdum. Sonra hiç bişi demeden aradan sıyrılıp okuldan çıktım. Kimsede bişi demedi.
Bir olay daha anlatıyım. Biz ortaokulda iken hocalar yangın merdivenin boşluğunda sigara içiyorlardı. Benim bir arkadaşımda bizim matematik hocamızı sigara içerken görmüş. Ve bağırarak Hocam sigarayı bırakın zararlı! Diye bağırmıştı.

Son düzenleme:
Bir arkadaşla bir proje üstünde çalışıyorduk ve ondan sonra proje ile ilgili bir kutu geldi arkadaş bilişim sınıfına gitti ben de git sen ben gelirim diye işaret yaptım ardından öğretmenler odasından ki orada çay koymaya bir yer de vardı bir poşet içinde bıçak aldım ve ben de bilişim sınıfına gittim bunu gören sınıftan bazı kişiler beni onu bıçaklamak için gittiğimi söylemişler sonra da o öğretmen benim hakkımda sözleşme tuttu (daha önce müdüre gitmek de dahil hiçbir ceza yememiştim) sonra bilişim öğretmenim sağ olsun beni korudu ve sözleşmem idareye işlenmedi.

Şimdi hatırladım da 8.sınfta tahtaları Win10'a geçirmişlerdi.(tahta 2310m,4gb ram).
10'larca masa üstü açarak dersi sabote etmiştim. Zaten sonra tahtaları Win 8.1'e geçirdiler. 2017 daha dün gibi geliyor.
Şimdi 12'im biri benzerini yapsa sınava girecez diye linç ederim. Zaten o dönemki kafa ile girdiğim LGS de pek parlak değil.

Bir matematik hocamız vardı. Kadın hafif yaşlı biriydi ve aşırı sakin bir karakteri vardı. Öyle kolay kolay bir şeylere kızmazdı.

Bir gün dersimize girdi biraz ders işledik sonra bizi eleştirmeye başlamıştı bende çok uyuz olmuştum tabi.
Hoca, cümleye "Benim zamanımda..." diye başladığı anda "At arabaları vardı Hocam!" diye bağırmıştım ve bütün sınıf kahkahalara boğulmuştu. Bunu isteyerek yapmadığıma yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Sanki bir refleks olmuştu bende beklemiyordum. Herkes gülerken içimden "neden bu kadar çok güldüler, hala gülüyorlar" şeklinde garip sorular sormaya başlamıştım kendime.

Sonra herkes sustu hoca hiç oralı olmamış gibi konuşmaya devam etti 15-20 dakika sonra dersin sonlarına yaklaşmıştık hoca ayağa kalkmış sınıfta dolaşıyor ve anılarını anlattıkça anlatmaya devam ediyordu. Sınıfta dolaşırken tam yanımdan geçtiği anda çok hızlı bir refleksle kulağımı çekip yanağıma sert bir tokat atmıştı. O kadar hızlıydı ki refleksim hocaya yetişemedi. Sonra tabi zil çaldı teneffüse çıktık ve bir hafta bu olay sınıfta konuşulmuştu.

Ne yani yaşlısın ne dememi bekliyordun ki...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı