Okulda zorbalığa uğruyorum

İnsanlar sana nasıl geliyorsa sende onlara oyle git elinden geleni yap her türlü en ağrı şekilde karşılıklarını ver en fazla dayak yersin onurundan gururundan onemli değil gerekirse dayak ye ama kendini ezdirtme hayat bu güçlü olmakdan başka yapabileceğin bir şey yok.

Nerede oturyon sen.

Hatay diye belirtmis.
 
Ailesine anlatsa bile bir şey değişmez dövmesi lazım bir insan sadece Allah'tan korkmalıdır dalması lazım yoksa yine bulaşırlar ama adamlar sopayla dayak yerde o şoku atlatana kadar zaten bir daha bulaşamazlar.

Kardeşim bir insan sadece Allah'tan korkamaz. Çünkü o bir insan. Mesela biri sana silah tutsa itiraf et korkarsın ama gelipte bana yok ben korkmam filan deme çünkü korkacağını biliyorum kısacası herkes korkar neden mi? Adam tetiğe bassa çok kötü şeyler olacak.

Ailesine anlatsa bile birşey değişmez dövmesi lazım bir insan sadece Allah'tan korkmalıdır dalması lazım yoksa yine bulaşırlar ama adamlar sopayla dayak yerde o şoku atlatana kadar zaten bir daha bulaşamazlar.
Adam güçsüzüm diyor. O tiplere dalacaksa bu konuda çalışmalı ve öyle kavga etmeli yoksa senin gibi ben sadece Allahtan korkarım diye gidersen hastaneye de aynı hızda gidersin.


Bu yarardan çok zarara neden olabilir ama kendini savunması için iyi denebilecek bir şey.

@Re4y_1 bak kardeşim önerdiğim ürün gerçek değil sakın alma süs olarak kolyene takıyorsun süs yani gerçek değil ama YouTube'da az biraz bir şeyler öğrenirsin ayrıca dambıl falan al yumruk güçlendirme egzersizleri yap sonra her birine dalarsın.

Maalesef oyunlardaki gibi 50-60 kişi teker teker gelmiyor :(
 

Geri
Yukarı