Okuldan kaçma anınız var mı?

Ortaokulda okuldan kaçma noktamız vardı ama kaçmak için assasins creed gibi parkur yapmamız gerekiyordu. Tabii ben de kendime güvenip 2-3 metreden değişik bir şekilde atladım sonuç olarak ayağım kırılmıştı. Fazla gaza gelmemek lazım.

Daha önce başka bir konuda da yazmıştım, direkt oradan kopyalıyorum:

Okuldan kaçma anım çok ama lisedeki 2 tanesini hiç unutmam. (Aslında 3 ama onu anlatamam.)

İlkinde hiç sevmediğimiz 3 öğretmenin arka arkaya 6 dersinin olduğu bir günde okul kapısında durup sınıftan 5 kişiyi çevirdim. Sonucunda o gün üst üste başımıza felaketler geldi. İlk önce takılacağımız yere gitmek için bindiğimiz otobüs bir kadına çarptı. Sonrasında sağanak halde yağmur indirdi hem de sığınabileceğimiz bir yer yoktu. Yağmur sonrasında deniz bisikletlerine binelim dedik, aramızdan birkaç dangalak (ben dahil) bir deniz bisikletinden diğerine atlayıp durdu. İşin sonucunda denge bozuldu 3 deniz bisikletinden 2 tanesi alabora oldu ve aramızdaki 2 akıllı hariç geri kalanımız denize düştük. Sonrasında üniformalarımız biraz kuruyunca teleferiğe çıkalım dedik (2005 yılı) ve yarım saat teleferikte kaldık, indikten sonra 2 arkadaşı eşek arısı soktu ve finali de o bölgede oturan boş boğazlı akrabama yakalanarak kapattık. :D

Diğer anım da herkesin katılmasının zorunlu koşulduğu bir törenden kaçmaydı. Önceki hikayedeki arkadaşlardan 3 tanesi gene işin içindeydi (akıllanmıyoruz) ve yanımızda 4 kişi daha vardı. Bizim okuldan kaçmak için ön kapının oraya 1. kattan sarkarak atlamak gerekiyordu ve okulların katları bildiğiniz gibi normalden daha yüksek oluyor. 8 kişiden 2 tanesi bileğini burktu ve haliyle kaçacak durumları kalmadı, üstüne oldukça sportif, aşırı derecede sinirli ve 2 okul takımının kaptanı olduğum için beni çok seven beden eğitimi öğretmeni bizi fark etti. Abartmıyorum, tam 2 kilometre peşimizden koşturdu ve kalan 6 kişiden 3 tanesini daha yolda kurban verdik. Biz 3 kişi kaçmayı başardık ama bizi bilen öğretmen bunun intikamını almaz mı? Tabii ki alır. Sonraki Pazartesi günü bileğini kötü burkan 2 kişi hariç diğer 6 kişiyi (ben dahil) kürsüye çıkardı, yüzlerce kişinin önünde bağırdı, azarladı ve Pazartesi töreni boyunca canımıza okudu. Beni sağlam bir tokatladı, ayrıca aşağıladı ve okul takımı kaptanlıklarımı da benden aldı. O beden eğitimi öğretmeni aradan 16 yıl geçmiş olmasına rağmen beni hâlâ sever ama o gün tokatlarken her tokadında diğer yanağımın yüzümden ayrılıp bağımsızlığını ilan ettiği günü hatırlarım. :D

Bu da bonus olsun: Bunların yanında okuldan gene kaçtığımız günlerden 8 kişi karting'e gittiğimiz gün de aklıma geldi ama onun da sonucu pek iyi olmadı. Ben ve gene benim dangalaklığıma uyan başka bir arkadaş daha pistte ters yönden gittik, başka bir arkadaşın kenardaki lastik duvarın altına "dalmasına" neden olup yaraladığımız bir sabotaj yaptık. Tabii sonucunda hepimiz pistten kovulduk...

Arkadaslarla kactigimizda carsida gezerken babam gormustu, arabayla eve goturuyor babam hersey normaldi taa ki eve gecinceye kadar sonra olanlar malum biraz. Bir kac tun oturamadim.

Daha geçen gün 1 hafta falan oldu kaçıyoruz 2 kişiyiz yanımızda da 2-3 tane küçük çocuk vardı kaçış yeri şu okul bir ara tadilattaydı tadilatta çalışan işçilerin kolay girmesi için yapılmış bir merdiven var beton ama normal merdiven ona gitmek için de giriş kattaki tuvaletin penceresinden lavabodan destek alıp çıkıp korkuluklardan atlayıp merdivenden fıyıyoruz. İşte o gün de bir hoca merdivenin çıkışının hemen solundaymış kaçarken küçük çocuklardan biri ilk çıktı onu gördü nereye diye bağırdı arkasından arkadaşı çıktı onlar hocayla konuşurken falan biz arkadaşla arkamızı dönmeden koşmaya başladık :D ama nasıl tazı gibi. Hoca arkadan bağırıyor gelin buraya falan diyor umurumuzda değil. O çocuklardan ikisi de son anda kaçmış yanımıza geldiler orada kalan çocuğu aradılar çocuk telefonu açtı sakın geri dönmeyin deyip geri kapadı :D.

Biraz hortlatmışım gibi olmuş konuyu şuan farkettim kusuruma bakmayın :)

Hocam 7. sınıfta hasta numarası yapıp bilmem 5 6 kere okulun halısahasından tırmanıpda bi 2 3 kere kapşonu geçirip koşupda bi 6 7 kere yaptım her hafta 2 3 kere kaçıyordum okuldan bazen arkadaşlarla beraber

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı