Okuldan sıkılmak

Aynı durumu ben de yaşadım. Sana şöyle diyeyim: Boş tenefüslerde onlarla takıl. Öğle arasında vs. de ise kütüphaneye çık.

Eskiden ben de çok yaşadım bu durumu. Şimdi ise okul bana vakit geçirici bir araç olarak geliyor.
 
Meslek lisesine gidiyorsanız sınıfta kalma yok diye biliyorum ben 9 sınıfta Full yattım 35 sene ortalaması aldım 12 dersten kalmışım kaldığım dersleri bu sene sorumlu olarak sınavlarını oluyorum geçemezsem tekrar seneye böyle gidiyor sorumluluk sınavları normal sınavlara göre bayağı kolay tabii ben kitabın kapağını açmadığım için yine kaldım neyse sorumluluk sınavlarını geçmezsen lisede diploma vermiyorlar bu arada.
9 da sanırım bölüm seçimi yapıyorlar onlardan geri kalır mıyım?
9 sınıfta seçip derse giriyorsun yani 9 sınıf konularından geri kalırsın
 
Son düzenleme:
Zaten okulun bitince eğer notların yüksek ise hayatın iyi olacak. Birazcık daha sabret yeter. Bir de sınıftakilerden nefret ediyorsan onlarla muhatap olma. Sadece derslerine çalış.
 
Okuldan çok sıkılıyorum eve geliyorum çabucak akşam oluyor. Okulda ise zaman geçmiyor resmen sabah olacak diye uyumak bile istemiyorum. Dersde çalışmıyorum okul bitsinde gitsem diye zaman dolduruyorum dersi dinlesem bile anlamıyorum. Arkadaşım yok sınıftaki kişiler beyinsizin teki okulun daha iyi geçmesi için önerileriniz varsa sevinirim.

Mezun olduktan sonra okul günlerini mumla ararsın, senin yerinde olsam her günün kıymetini bilirim.
 
Kendinize güvenirseniz mesem'i deneyebilirsiniz.
Haftada 1 gün halk eğitim merkezinde eğitim görüyorsunuz gerisi iş bir de 1 gün tatil var mıydı hatırlamıyorum.
Çıraklık yapıyorsunuz aylık maaş alıyorsunuz zamanla kalfalığa yükselip sonra da ustalığa geliyorsunuz usta olunca işletme açabiliyorsunuz.
Diploma işe yaramayacak diyenleri de çok görüyoruz duyuyoruz zaten.
Tabii ben okul derdinden erken kurtulmanın yolunu gösterdim şimdi.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı