Çok çok öznel bir cevap olmuş. Belki sizin gittiğiniz okullarda durum böyle olabilir ama bu her öğretmenin böyle olduğu anlamına gelmiyor. Ek olarak verdiğiniz cevap çok düşüncesizde olmuş. Gün geliyor "Öğretmenler kutsaldır diyorsunuz." Şimdi ise "Cahillik eğitimi mi verecekler." 12 yıllık eğitim hayatımdayım şu ana kadar ve 1-2 kötü öğretmen dışında memnum olmadığım yok. Memnum olmadıklarımda bilgisizliğinden değil bunu öğrenciye aktaramadıkları için. Bu arada hep devlet okullarında okudum.Müfredatlarını ve öğretmen kadrosuna yerleştirilen liyakatsiz hiç bir şey bilmeyen öğretmenler ile sizce ne kadar verimli eğitim verilebilir? Cahil bir halka cahillik eğitimi mi verecekler? Siz sanıyorsunuz ki 10 yıl öncesindeki gibi kaliteli öğretmenler var. Şu an okulların içi iktidar yanlısı öğretmenler ve torpilleriyle dolu. Öğretmenlerin %70'inin kimseye bir faydası yok. Çocuğunuzu ya özel okula yollamak zorundasınız ya da hiç yollamayın daha iyi.
Benim okulumun biteli 5 yıl olmuş siz neyden bahsediyorsunuz? Neyin öznelinden bahsediyorsunuz? Benim dediğim son 6-7 yıl içerisinde doldurulan saçma sapan torpilli öğretmenler. Oturup buraya destan yazmanın manası yok, forumda açılan konulara bile göz atsanız yeterli. İktidar eleştireyim diye bir çabam yok ancak her yönden onlara ucu dokunuyorsa sorun bizde değil onlarda demek oluyor. Ayrıca eleştirecek olsam bu forumdan uzun süreli bir ceza alırım emin olunÇok çok öznel bir cevap olmuş. Belki sizin gittiğiniz okullarda durum böyle olabilir ama bu her öğretmenin böyle olduğu anlamına gelmiyor. Ek olarak verdiğiniz cevap çok düşüncesizde olmuş. Gün geliyor "Öğretmenler kutsaldır diyorsunuz." Şimdi ise "Cahillik eğitimi mi verecekler." 12 yıllık eğitim hayatımdayım şu ana kadar ve 1-2 kötü öğretmen dışında memnum olmadığım yok. Memnum olmadıklarımda bilgisizliğinden değil bunu öğrenciye aktaramadıkları için. Bu arada hep devlet okullarında okudum.
Ek olarak günümüzde yeni atanmış öğretmenler çok fazla değil. Atanma sayısı neden çok az sanıyorsunuz. Talep çok, emekli olan öğretmen sayısı az. Atananlarda sizin karşılaşamayacağınız doğuda görev yapan ya da küçük ilçelerde, köylerde görev yapan kişiler. Şu an öğretmenler olanlar zaten 10 yıl önce öğretmen olmuş öğretmenler. Burada kendinizle çelişiyorsunuz.
Gene iktidarı eleştiriceyiz diye öğretmenlere laf ediyorsunuz.
Çok çok öznel bir cevap olmuş. Belki sizin gittiğiniz okullarda durum böyle olabilir ama bu her öğretmenin böyle olduğu anlamına gelmiyor. Ek olarak verdiğiniz cevap çok düşüncesizde olmuş. Gün geliyor "öğretmenler kutsaldır diyorsunuz." şimdi ise "cahillik eğitimi mi verecekler." 12 yıllık eğitim hayatımdayım şu ana kadar ve 1-2 kötü öğretmen dışında memnum olmadığım yok. Memnum olmadıklarımda bilgisizliğinden değil bunu öğrenciye aktaramadıkları için. Bu arada hep devlet okullarında okudum.
Ek olarak günümüzde yeni atanmış öğretmenler çok fazla değil. Atanma sayısı neden çok az sanıyorsunuz. Talep çok, emekli olan öğretmen sayısı az. Atananlarda sizin karşılaşamayacağınız doğuda görev yapan ya da küçük ilçelerde, köylerde görev yapan kişiler. Şu an öğretmenler olanlar zaten 10 yıl önce öğretmen olmuş öğretmenler. Burada kendinizle çelişiyorsunuz.
Gene iktidarı eleştiriceyiz diye öğretmenlere laf ediyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.