Okulların açılması hakkında objektif düşüncelerim

En komiği de Türkiye'de eğitim yok, çok kötü diyenlerin, eğitim göremiyoruz diye okulların açılmasını istemesi. :D
açılmamasını isteyen tayfanın yarısından çoğu da Zoom'u, veya hangi programı kullanıyorsa, Alt+Tab'a atıp oyun oynayan tayfa.

Türkiye'de eğitim kötü diye okumayalım mı o zaman?

Sözde bütün önlemleri aldık diyorlar da sosyal medyada gördüğümüz okul önündeki kalabalıklar neyin nesi acaba?
Sağlık her şeyden önce gelir lafını da bu Dünya'da palavradan ibaret olduğunu anlamış olduk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden böyle bir yazıyı burada paylaşmak istedim bilmiyorum ama sanırım başkalarının da görüp yorumlaması hoşuma giderdi. Her neyse arkadaşlar bu konumda sizlere 20.000 küsur vaka varken aşıya güvenerek okulların açılması saçmalığından bahsedeceğim. Böyle bir şeyi nasıl yapabiliyorlar aklınız alıyor mu? Şimdi bazı arkadaşlar şu kafayla olaya bakacak "ya kardeşim yıllardır okula gitmiyoruz, eğitim almıyoruz ne diyorsun sen?" özellikle üniversiteye gidenler. E arkadaş belki sen okula gidiyorsun diye birçok insan ölüyor.
Bu sene sınava girecek kişiler ile empati yaparsanız neden açtıklarını anlarsınız.

@Captain Levi, hocam işte bunu anlamak istemiyorlar. Eğitim aksatılmamalı.

@382019, zaten artış olacak orası belli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı