Okumaktan bıktım

Bunları tek yaşayan sen değilsin, hepimiz yaşadık bunları. Ya dişini sıkıp okuyacaksın ya da asgari maaşa razı olacaksın.

Bunları tek yaşayan sen değilsin, hepimiz yaşadık bunları. Ya dişini sıkıp okuyacaksın ya da asgari maaşa razı olacaksın.

Okumak istiyorum ama cidden bu şartlarda okumak çok zor.

16 yaşında sanayiye girerse hayatın gerçeklerini anlamaya başlar.

İyi bir üniversite oku ki sonra yurt dışına çıkıp orada iş bulup yerleş. Yoksa Türkiye'de maaşlı çalışmak artık gerçekten bomboş iş. Plânlarını tamamen yurt dışına göre yap, çünkü Türkiye artık her açıdan bitmiş durumda. 10 yıla belki Türkiye cumhuriyeti diye bir ülke kalmayabilir; sen kendini kurtar, sonra aileni de yanına aldırırsın.

Adam isminin hakkını veriyor helal olsun.

Eski Google hesabımın ismini bu koymak tam bir hataydı.

Kanka öncelikle Instagram'da dropshipping, Online satış sayfalarını izlemeyi bırakmalısın
En fazla 30bin TL değil doktor olursan 100-150bin maaş alıyorsun, pilotlar 100-150bin yine
Özel sektördede maaşın sürekli değişir örnek olarak iyi bir mühendissen yurt dışına gittiğindede iş bulursun dolarla para kazanırsın
Bir de gecenin 4-5i gibi sınava niye çalışıyon kanka normal saatlerde 1-2 saat çalış işte ne zorluyorsun sabah kalkmak için sen öğrencisin şafak operasyonu yapacak asker değil?

Lanet olsun adamım bu herif cidden çok haklı

Kankam kusura bakma ama hayat o kadar kolay değil gerçekten, en iyi olay bile nasıl çalışma ortamına girersen gir insanların seni sadece çalışma ve işini ne kadar iyi yapmanla alakalı sevecek olmaları, yani kimse sana kara kaşına kara gözüne para vermeyecek üzgünüm ki.

Kurtulmanın tek yolu okumak. Bende istemiyorum nefret ediyorum özellikle okulu ahır gibi kullanan embesil orangutanlardan ama başka çaremiz yok dostum. İngilizcen iyi ise yanına bir dil daha ekle ortalama bir ünide yurtdışı merkezli firmaların tr bünyesinde staj yapıp kendini beğendirip yurtdışına gitmeye veya kabul almaya çalış. Yani ben öyle yapmak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı