Omega, Beta ve Alfa olmak

Saskin Lama (Resized).gif

Konuyu anlamayan tek ben degilmisim. Iyi bari. Alfa, beta falan. Ben bu tarz seyler programlar ve sürücülerde oluyor biliyordum sayende bir sey daha ögrendik Erdem. :)
Beyler Nvidia'nin beta sürücüsü cikmis. :)

İnsanlar sınıflandırılamaz! Kimse kimseden üstün değildir! Üstünlük ancak Takva dadır (Bunu da Allah CC den başka kimse bilemez.)
Peygamberimiz (sav) insanları ırka ve renge göre değerlendirme anlayışının basitliği üzerinde durmuş ve Veda Hutbesinde Arap kavmine hitaben şöyle söylemiştir: Soylar ile övünülemez. Araplar, Arap olduklarından Acemlerden; Acemler de, Acem olduklarından Araplardan üstün sayılamazlar. Çünkü Allah Katında en yüce olanınız, ona karşı gelmekten en fazla kaçınan dır. Ey insanlar dikkat ediniz! Rabbiniz tektir. Arabın, Arab olmayana, Arab olmayanın Arab'a, siyahın kırmızıya, kırmızının siyaha, takvadan öte, hiçbir üstünlüğü yoktur. Şüphesiz Allah Teala Katında en üstününüz, Allah Teala'dan en çok korkanınızdır.

Çok saçma. Kimse size toplumda sen alfasın sen omegasın ne bileyim sen betasın demez. Takılmayın boş işlere. Yok alfa erkek daha çok seçilir yok beta erkek pısırıktır hikaye bunlar. İsterseniz kilolu, gözlüklü kısaca asosyal diye tabir edilen bir tip olun nerede nasıl hareket edeceğinizi bilirseniz, kiminle nasıl ve ne kadar konuşulması gerektiğini bilen, özgüveni olan, oturaklı bir birey olursanız bunlar hikaye. Özgüvensiz ve aptal insanların kendini avutma biçimi bunlar. Gereksiz şeyler :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı