Orijinal Oyunda Ülkemizdeki Anlayış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
79.058
Makaleler
289
Çözümler
2.268
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522743131
Kabul edelim. Orijinal oyun aldığı, hırsızlık yapmadığı için arkadaşlarından aptal muamalesi görenlerin ülkesindeyiz. Oyuna para vermediği için kendini oyunu satın alan arkadaşından daha zeki zanneden insanlarımız var, maalesef.

Steam vs uTorrent.jpg
 
Türkiyede bazı insanlar korsana karşı ama mecbur kalıp torrent indiren de var :)
 
Ya aslında eskiden bende öyleydim bunun nedeni insanlardaki açgözlülük ve doyumsuzluk. Eskiden 10 tane sahte oyunum olurdu, oynayacak oyun kalmadı diye sıkılırdım. Şimdi 2 tane oyunum var ve bitirmeden yeni oyun almayacağım. Orjinal oyunun tadı başka ama maalesef bunu göremiyorlar.
 
Kafa Ayarı 13'te sizi baya bir sinirli gördüm bu konuda.
 
Allah aşkına bahsetmeyin mecburluktan falan. 2 hafta çalışsanız alırsınız 1-2 oyun kendinize.
 
Üreticinin hakkını vermek amacıyla orijinal oyun kesinlikle alınmalı. (Durum müsait ise). Ben öğrenciyim. Şahsen almak istiyorum ama çok pahalı geliyor. Bir oyuna 130 TL veremem ya. Ama tabi ki orijinal. Bende tek orijinal oyun var o da Battlefield 3. Onuda origin fırsatından yaralanıp bedava aldım. Ben galiba online oynamayı sevmiyorum. Pek oynamıyorum şuan Battlefield.
 
Sevdiğim oyunların fiyatı hiç ucuzlamıyor. Orjinal aldığım oyunlarda var ama bazen, bende torrentten indiriyorum.
 
Gidip BF 4 korsan indiren adam haksızdır onu oynatacak sistemi varsa oyunu alacak parası da vardır.Benim gibi 9500GT gibi kartlarla idare edenler zaten orjinal oyun karşılayamazlar.
 
@Berat21 Alakası bile yok. HD4650'im var. Birkaç tane Orjinal oyunlarım var, daha da satın alacağım. Sistem düşük diye yaptığınız bahaneler bunlar. İstense alınabiliyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı