Ortaokul sınavları iptal olsun

Bunları hepsi böyle. İstisnasız hepsi. Müneccinim, evet. Zoruna mı gitti? Kimse evde değil zaten. Lisede falan değilim, kimse de bana yattın demedi. Ama başkasına diyen çok gördüm. Bu arkadaş da onlardan biri.
Acın mı var neden hala böyle davranıyorsun anlayamıyorum. Arkadaş bunlar hakkında en ufak açıklama yapamadan böyle suçlamalar yapamazsın. Ben olur muyum, olurum tabii, pandemi konusunda hep relax olmuşumdur, sınav sağlık açımdan sıkıntı değil bence yani.

Arkadaşlar ben açıkçası olması taraftarıyım, genciz bize bir şey olmaz ama sevdiklerimizi korumak için onları odamıza sokmamaya, odamız yoksa en azından belli bir işaretleyiciyle kendinizi belli yöntemlerle izole edin, ailenizi sonuna kadar uyarın ve aile içi koronavirüs kuralları oluşturun, en az hasarla kurtulmayı hedeflemeliyiz.

Öğrenciler çok sinirli:

Dosya Ekleri

• ziyaaa.PNG
    ziyaaa.PNG
    272,1 KB · Görüntüleme: 42
Acın mı var neden hala böyle davranıyorsun anlayamıyorum. Arkadaş bunlar hakkında en ufak açıklama yapamadan böyle suçlamalar yapamazsın. Ben olur muyum, olurum tabii, pandemi konusunda hep relax olmuşumdur, sınav sağlık açımdan sıkıntı değil bence yani.
Yaparım kardeşim. Bal gibi de yaparım. Konu sahibinin niyeti belli zaten. Çok gördüm ben bu tipleri. Hem gelip yan yatarlar, liselilere laf atarlar, sonra sınav olmasın diye bahane ederler.

Öğrenciler çok sinirli:
*Ziya Mal anlaşmayı imzaladı*
Yaparım kardeşim. Bal gibi de yaparım. Konu sahibinin niyeti belli zaten. Çok gördüm ben bu tipleri. Hem gelip yan yatarlar, liselilere laf atarlar, sonra sınav olmasın diye bahane ederler.
Senin bu tipleri çok gördüğünden bile şüphem var iken hiçbir delil olmadan insanlar hakkında atıp tutamazsın maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı