Oyun buglarından korkmak

• Konuyu başlatan LiXR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 328

LiXR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram
Meslek
Youpıtır Heçkır
Hatalarla oynayamadım oyun Marvel Spider-Man 2'yi tekrar deneyeceğim ancak hep buglardan korkuyorum. Daha oyun açılmadan alt+F4 attım. Özellikle haritadan aşağı düşersem çok korkarım bu neden? Herkes mi yaşadı küçükken? 14 yaşındayım.

Hocam tam tersi bende oyunlarda buglar ariyorum mesela geçen peakde mapden çıkma glitchi bulundu mapten çıktım mapin sonuna gidip mapin altındaki boşluğa doğru aralıksız bir 15 20 dk karakteri bıraktım crash yemek yada başka birşey olması için fakat olmadı ve oyunun buglarından ne olabilirki altı üstü düşerken mapin mavi gökyüzünü göreceksiniz esc basıp save i birdaha açarsiniz korkulacak ne var burada.

Oyundaki bugdan korkuyorsan uçan sinekten de korkuyorsundur muhtemelen. Herkes bug yaşamıştır da korkulacak birşey olduğunu düşünmüyorum.

Hatalarla oynayamadım oyun Marvel Spider-Man 2'yi tekrar deneyeceğim ancak hep buglardan korkuyorum. Daha oyun açılmadan alt+F4 attım. Özellikle haritadan aşağı düşersem çok korkarım bu neden? Herkes mi yaşadı küçükken? 14 yaşındayım.
Oynadiğın oyun crush verince, arada bug yaşayınca sinirlenirsin ama gidip de bir oyunda bug yaşarsam diye korktuğumu hatırlamıyorum hiç. Oyunu akışına bırak bu kadar sistemin yetiyor mu bu oynayacağın oyunlara bır bak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlardan korkulurmu çok komik şeyler bile çıkıyor. Mesela ben nerdeyse her oyunda haritanın boşluğuna düşmeye çalışırım
Örnek
Tlou 2
57F1E05E-7689-4C00-A03A-1821E362B3BD.jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı