Oyunda hakaret edene nasıl dava açabilirim?

Merhaba arkadaşlar, maç şu anda devam ediyor oyunda iki kişi şahsi ve dini değerlerime ağır küfürler etti. Hatta dava edeceğim deyince yargı kurumlarına da hakaret etti. Ben bunları nasıl en ağır ceza alacak şekilde dava nasıl edebilirim?
Not: 18 Yaş altıyım ve ben onlara en ufak argo kullanmadım.
Dava filan uğraşmayın hem de zaman kaybı ben hadi alışkınım gidip de dava açmadım onları Allah'a havale ettim öbür tarafta görüşürüz dedim bitti
 
Uzun sürmez. Kanıtları adliyeye gidip suç duyurusunda bulunuyorsun . 1 ay içinde sonuçlanır. Avukat lazım olursa devler sana ücretsiz avukat veriyor. Tek kuruş masraf etmezsin. Git hakkını ara. 15 Bin lira para kazanabilirsin sana küfür eden birinden.
 
@554130
Valorant oynuyorsa Evet!. Daha doğrusu herhangi bir RIOT oyununda dediğim geçerli. Giriyorsan kitlenin çöplüğünü kabul ederek gireceksin.
Sizin fikriniz, saygı duyarım. Ben eğlenmeye giriyorum, birileri küfür etmeye başladığı zaman susturup oyun sonu raporluyorum. Arkadaşa da mesajımda belirttim zaten, "raporlayın ve ticket atın" diye.

Kitle ne kadar çöp olursa olsun, bir insan küfür yemek için oyuna girmez. Eğlenceli bir oyun deneyimi yaşamak için oyuna girer. Benim anlatmaya çalıştığım şey de bu zaten. Siz hiç, "Şu oyuna gireyim de 5-10 dakika küfür yiyip çıkayım." kafasıyla bir oyuna girdiniz mi?
 
2 maçtan 1inde zaten allaha sövülüyor.
Dava etseniz de bir şey olmaz zaten çok uzun sürer. Sanaldan tanımadığınız birini sırf küfür ediyor diye dava etmek bana çok saçma geliyor hele ki oyunlarda.
Muteleyip geçeceksin ya da oynamayacaksın oyunu yapacak bir şey yok maalesef. Onu dava etsen diğer maç başka biri aynısını yapacak.
 

Geri
Yukarı