Oyunlara param yetmiyor

  • Konuyu başlatan ewig
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 141
  • Görüntüleme 10B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam size Vatan haini tespiti koydum yallah Arabistana(!)

Şaka maka ekonomi bitti oyun falan alamıyoruz bende 3060 Ti'lı sistem var aylardır CS oynuyorum bir Cold War alayım dedim 600 lira nedir yahu Allah'a şükür almaya durumum var ama elim gitmiyor 600 lira için insanlar 1 hafta çalışıyor ekonomi bitmiş durumda umarım seneye 2-3 bin liralık oyunlara bakıp 600 lirayken ne kadar ucuzmuş demeyiz.
 
COD serisi nedense böyle saçma bir politika izliyor. Dolar bazında da pahalı. Korsanla geç zaten online yok ilk oyunlarda.
 
Belirlememe gerek yok. Bir şey parayla satılıyorsa ve onu alamıyorsanız, ona sahip olma hakkınız yoktur. :)

Bu da senin milletin hayatına karışma yetkisini veriyor mu? Sen buranın yetkilisin milletin hayatına karışma yetkisine sahip değilsin. Bunun içinde ban atıyorsanız atın.
 
Galiba bir yerde ceosunuz veya egosu çok yükselmiş birisi çoğu konuda görüyorum seni mining olayınında da gördüm aynen şöyle dediniz."fakirler ekran kartı alacak diye mining mi yapmayalım"
Hayırdır ne bu tripler yani niye insanları aşşağılıyorsunuz.Kim veriyor bu hakkı size? Kendim durumum büyük ihtimal kat kat senden daha iyi babam ortopedi doktoru annem finans müdürü lakin bak ben gittim 80TL'lik işlemci ile sistem topladım. Param yok mu?Şükürler olsun var ama bunlar işimi görüyorken niye boşa harcama yapayım?Komiksiniz cidden güldüm size.
 
Çocukluğum Call of Duty oynayarak geçti hani bir oyun nasıl 250-450-600 lira olabilir? Akıl kârı değil... Valorant, Far Cry, FIFA 21 bunlara para verirken hiç problem yaşamıyorum çünkü aylarca oynayacağımı biliyorum. Gel görki çok sevdiğim oyunun hikayesi 5-6 saat olunca elim gitmiyor arkadas 250 lira 500 lira vermeye. Ben Call of Duty oynamak istiyorum 😂,çıkmazdayım.(EA Play ile Battlefield oyunlarının çoğunu oynadım ancak CoD tadı vermiyor. BF1 ve BF5 ayrı sınıf)
Bu arada dostum COD'lardaki çok oyunculu da güzeldir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı