Oyunlarda Save kaybı anınız var mı?

goktugtavuk54

Hectopat
Katılım
11 Mart 2021
Mesajlar
264
Çözümler
3
Yer
Sonsuz boşlukta herhangi bir yerde
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Bugün en çok sevdiğim şey oldu bir oyunda 15 saat ilerleyip tam sanki sizi beklemiş gibi tam Save noktasında elektriklerin gitmesi ve oyundan soğumanız ve bu oyun efsane ise üzülüp, niye ya niye simdi gitti diye kendinize söylenmeniz. Ve bu bana Assassin's Creed 2'de oldu ne güzel akıyorduk simdi oyunu oynayasım gelmiyor artık. Size de oldu mu böyle bir şey çünkü ben bir oyuna tekrar başlamaktan nefret ediyorum aynı şeyi Deus Ex human Revelotion'da da yasandım bir karakteri öldürmem sonuncu oyunum kitlenmişti ama daha 4'üncü saateydim şimdi ise 15 saat bu yüzden kızgınım. Niye ya niye?

Sizin de böyle bir anınız var mı? Varsa yazın.
 
Oyunun yaklaşık %60'ını bitirmiştim fakat oyun biraz zorlaşmaya başlamıştı, bende Cheat Engine ile hile yaptım fakat oyun yapımcılarının koyduğu bir engelden dolayı oyun aniden çok büyük bir çıkmaza girdi ayrıca hile yapmadan önceki Save dosyasıda silinmişti. Çözümü internetten indirdiğim Save dosyasında buldum. (Oyun adı Vampyr.)
 
Warband'da 100 günü geçkin saveim bozulmuştu. Bu savei tamir etmenin yolu varmış ama ben bilmiyordum veee savei silmek zorunda kaldım.
 
Oyunun yaklaşık %60'ını bitirmiştim fakat oyun biraz zorlaşmaya başlamıştı, bende Cheat Engine ile hile yaptım fakat oyun yapımcılarının koyduğu bir engelden dolayı oyun aniden çok büyük bir çıkmaza girdi ayrıca hile yapmadan önceki Save dosyasıda silinmişti. Çözümü internetten indirdiğim Save dosyasında buldum. (oyun adı vampyr.)

Hakikaten aslında bende bu çözümü deniyebilirim gibi. Bende yüzde yüzde 80'ni falan bitirdim oyunun.
 
GTA:SA'da nerdeyse 1 günümü geçirip görevlerin %90'ı tamamladım ve Save almayı unuttum. Çok üzülmüştüm.:(
 

Geri
Yukarı