Oyunlarda Save kaybı anınız var mı?

Save yedeklediğim çok nadirdir. Bir sorun çıktığı hiç aklıma gelmiyor. Benzer olay olarak watch_dogs'u çıktığı zaman bitirmiştim ama bir bug sonucu %99, 9'da kalmıştı. Birkaç ay önce aklıma geldi ve sıfırdan başlayıp %100 yaptım.

Bunun dışında hep program, imaj vb. yedekler sıkıntı oldu. Yedek almamam veya aldığım yedeği bozmam şeklindeydi sorunlar.

Ben yedek alırım ama assansin Creed'de Save'lerin nerede kayıt edildiğini bulamadım.
 
Sanırım en kötüsünü ve en olmadık talihsizliği ben yaşadım. Sene 2016, Mad Max oyunun yarısından fazla ilerleme kaydettiğim esnada tam auto-save (kayıt esnasında bilgisayarı kapatmayınız) uyarısı devreye girdiği esnada elektriklerin aniden gidip tekrardan devreye girmesiyle kayıt dosyasının bozulduğunu ve daha önce ekstra save atmadığım için oyuna tekrar başlamam gerektiğini görmüştüm tabii o an sinirlenip baştan bir daha 2019/2020 gibi bir daha tekrardan başlayıp bitirmiştim.
 
Sanırım en kötüsünü ve en olmadık talihsizliği ben yaşadım. Sene 2016, mad Max oyunun yarısından fazla ilerleme kaydettiğim esnada tam Auto-Save (kayıt esnasında bilgisayarı kapatmayınız) uyarısı devreye girdiği esnada elektriklerin aniden gidip tekrardan devreye girmesiyle kayıt dosyasının bozulduğunu ve daha önce ekstra Save atmadığım için oyuna tekrar başlamam gerektiğini görmüştüm tabii o an sinirlenip baştan bir daha 2019/2020 gibi bir daha tekrardan başlayıp bitirmiştim.

Keske Benim'de öyle bir zamanım olsa LGS'den dolayı sadece hafta sonraları doğru düzgün oyun oynuyorum.
GTA SA da hızlıca gireyim derken oyunun %75'i bitmiş olan Save'i sildim aynı şekilde GTA 3 de de oldu bu olay :D

Kötü bir his olmamalı benim yasadığım oyundan soğudun mu?
 
Merhaba. Bugün en çok sevdiğim şey oldu bir oyunda 15 saat ilerleyip tam sanki sizi beklemiş gibi tam Save noktasında elektriklerin gitmesi ve oyundan soğumanız ve bu oyun efsane ise üzülüp, niye ya niye simdi gitti diye kendinize söylenmeniz. Ve bu bana Assassin's Creed 2'de oldu ne güzel akıyorduk simdi oyunu oynayasım gelmiyor artık. Size de oldu mu böyle bir şey çünkü ben bir oyuna tekrar başlamaktan nefret ediyorum aynı şeyi Deus Ex human Revelotion'da da yasandım bir karakteri öldürmem sonuncu oyunum kitlenmişti ama daha 4'üncü saateydim şimdi ise 15 saat bu yüzden kızgınım. Niye ya niye?

Sizin de böyle bir anınız var mı? Varsa yazın.
Spore oynarken uzay çağına kadar gelmiştim oyunu kaydetmeme rağmen kaydı saymadı ve oyunu bıraktım 1-2 yıl.
 

Geri
Yukarı