Paul Walker ölmedi (teori)

cti real

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu konuyla alakalı bir hayli konu var ancak ben bir hortlatmak istedim gerçekten çok sevdiğim birisi ve bunu merak ediyorum. Araştırdığımda Facebook'ta karşıma çıkan fotoğrafta kaza bölgesindeki ceset bence Paul Walker'a ait değil. Söylendiğine göre öldükten 2 saat sonra bir arkadaşı tarafından görülmüş.

Ortada ceset yo bu adamın hayran kitlesi 40 milyon kadar orada fotoğraflar çekildi bir sürü iddia var.
1737327461754.png

Hocam bunun içinden ceset çıkabilir mi sizce?

Bence saçma, adam zirve döneminde neden böyle bir şey yapsın ki.

Aslında dediğin gibi saçma değil bazı insanlar fenomenlikten sıkılır ve kaldıramaz bununla alakalı çooook Amerikan filmi sonu var klasik parayı bulup sıkılır ve ortadan kaybolur Amerikan stili ama ben öyle bir şey olacağını düşünmüyorum nedense Paul Walker gibi birisinin ölmemiş olması durumunda elbet bu kadar yılda anlaşılırdı diye düşünüyorum açıkçası.

Aslında dediğin gibi saçma değil bazı insanlar fenomenlikten sıkılır ve kaldıramaz bununla alakalı çooook Amerikan filmi sonu var klasik parayı bulup sıkılır ve ortadan kaybolur Amerikan stili ama ben öyle bir şey olacağını düşünmüyorum nedense Paul Walker gibi birisinin ölmemiş olması durumunda elbet bu kadar yılda anlaşılırdı diye düşünüyorum açıkçası.
Aynı fikirdeyiz ancak ben herşeyi kafasına çabuk oturtabilen biriyim bu yüzden kafam karışık.

Eki Görüntüle 2402113
Hocam bunun içinden ceset çıkabilir mi sizce?
O ağaç nasıl kırılmadı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı