Daha fazla
Hepinize selam öncelikle. Şu anki kullandığım bilgisayar ömrünün sonuna gelmiş bulunmakta. Hep mavi ekran veriyor vs. sorunları çok yani. Ve bütçem 1300TL. Merak etmeyin PS4 alırsam oyun sıkıntım olmayacak. Evet PC toplarsam A10-7870K bilgisayar toplayacağım. Ama konsolda direk oyun oynayacağım. Bu devirde herkesin en azından kötü de olsa bilgisayarı olması gerek ama bozuk değil ! Evet şimdi ben ne yapayım ? Açıkçası 2006'dan beri donanım ile uğraşıyorum ve yani nasıl diyeyim, param yok. Evet bilgisayar verecek, ileride ekran kartı değiştirebilecek, işlemcisi dar boğaz yapınca hız aşırtma yaparak risk almak gibi şeyleri artık istemiyorum. Sizce ne yapayım ben ? Tamam internet'te çok dolaşan birisiyim evet, işte bu yüzden biraz bilgisayardan yanayım, eğer bilgisayarım bozuk olmasaydı direk PS4 alırdım, ama oyun oynamayı da, hele ki sevdiğim oyunu oynamayı daha da çok severim. O yüzden sıkıntısız oyun oynamak için PS4 almayı düşünüyorum. Ama her ikisini yapmak bana biraz pahalıya patlıyor. Evet, sizce ne yapayım ?
Son düzenleyen: Moderatör: