Pentium B960 sisteme Linux mu? Windows mu?

• Konuyu başlatan TheHub
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 83
  • Görüntüleme 5.197
hile sistemi ne alak linux u virüs mü görüyo ? bilgim yok biliyom linux bimiyom ama korktum kurmayıp 7 dimi kursam bilemedim benim için en önemli olan tek şey performans lı olması en iyi ne olur linux sa tmm da windows bilemem .
Biraz imla kurallarına dikkat etsen iyi olur. Yoksa ban yiyebilirsin.

Hile sistemi kısmı Valorant'ın hile sistemi Linux'da çalışmıyor. Ondan.

Hile sistemleri Linux'a uyumluluğunu yeni yeni geliştiriyor. Bu da hile sistemlerinin yanlış algılama ya da problem çıkraması demek.
@Huso112 siz linux kullanıyonuz galiba nasıl güzelmi acaba performans ı nasıl windows 7 mi kuryim bu sisteme yoksa ?
Biraz imla kurallarına dikkat etsen iyi olur. Yoksa ban yiyebilirsin.

Hile sistemi kısmı Valorant'ın hile sistemi Linux'da çalışmıyor. Ondan.
hımm . tmm hocam .

Linux'ta TF2, L4D2, BTD6 ve HL yüklü. Gayet de iyi çalışıyor. Onun dışında Windows'un yüzüne bakmıyorum bile.
hiç bişey anlamadım ? ama performans nasıl ?

Selam ben de Windows 8.1 var bu arlar liux görüyorum her yerde çok iyi gibi gözüküyor ben oyun oyun oynuyorum ve ders falan sistemim.
RAM: 4 GB RAM.
HDD.
İşlemci: Intel Pentium(R) B960(r)
Ekran kartı: Intel HD hraphish family, NVIDIA GeForce 610M.
Var ne yapmalıyım oyun oynuyorum Valorant, CS:GO, Minecraft, Online oyun lr silahlı arabalı vb. ne yapsam iyi olur? Ve hangi Linux veya hangi Windows'u kullanmam lazım oyun için hangi sürüm kullansam iyi performans verir?
Linux mint kurabilirsin.

Ilaç gibi gelir ben Windows'dan GNU Linux'e geçince ciddi bir performans farkı gördüm gerçekten.
hocam şuan linux mu kullanıyorusunuz ?
Yani.... Performans açısından evet ama oyunlarda senin oynadıklarına bağlı.
oynadığım oyunlar valorant ,cs 1.6 vb. ets 2 i minecraft ve online başka başka oyunlar .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı