Perşembe günü dayak yiyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ankara da yaşıyorum.
Arkadaşım tanıdığın felan var mı?
Sana şimdi kötü örnek olmak istemiyorum ama tanıdıkların varsa toplarsın çıkışta o kendini bilmiş soytarıyı patates püresi kıvamına gelene kadar bir güzel okşarsınız.

Hocam bence kamera varsa kameranın önüne geçin orada dayak yiyin sonar müdüre gidin dayak attılar kamera kayıtlarını gösterin inanın böyle daha iyi yöntem.

9. sınıfta ne sevgilisi yahu? Yeni nesil inanılmaz cidden. İçine kapanıksın ve sen bu kızla sevgili olmayı mı düşündün? Bana saçma geldi.
Sevgilisi olduğunu bilmiyordum, kusura bakma, özür dilerim de geç. Yine de dayak yersen yapacak bir şey yok. Eğer güveniyorsan kendine bir iki tane sen de vur :D.

Hocam arkadaş haklı ve ek olarak şu siz karşı karşıya geldiğinizde içinizde heyecan ile karışık bir korku duyacaksınız belki zor konuşursunuz anlattığınıza göre içinize kapanıksınız bence hiç dövüşmeye kalkmayın sözle halledin tamam abi bir daha yaklaşmam dersin

Babana söyle. Okulda hocanla falan görüşsün. Halledilir. Sakın çekinme babana söyle. Benimle zamanında çok dalga geçerlerdi. Aileme söylemeye çekinirdim bin pişman oldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı