Perşembe günü dayak yiyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım tanıdığın felan var mı?
Sana şimdi kötü örnek olmak istemiyorum ama tanıdıkların varsa toplarsın çıkışta o kendini bilmiş soytarıyı patates püresi kıvamına gelene kadar bir güzel okşarsınız.
Dedim ya hiç yok. Neyse arkadaşlar uzatmayalım. Dayak yiyeceğim yapacak bir şey yok. Bir de 20 kişi dedim de en iyi ihtimal 20 kişi. Bir de nasıl desem eleman zengin. Sanırım annesi Avukat. Diyelim ki bir mucize oldu ve çocuğu haşat ettim. Annesi başıma iş açabilir mi?

Hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. Çok fazla yorum var o yüzden herkesi seçemedim, kusura bakmayın. Ailemi karıştırmayacağım, dayak yemeye karar verdim. Öldürecek halleri yok.

Hocam neden hemen dayak yemeyi seçiyorum diyorsunuz? Neyse en azından teke teke çağırın, gelirse bir ihtimal bir iki yumruk atıp kavgayı sonlandırabilirsiniz. He bu arada yok bu çocuk böyle falan diye diye kendinizi korkutmayın, ne insanlar gördüm ben böyle, tek yumrukta gözleri dolup ağlayan. Vücudunuz istemsiz de olsa kendini savunacaktır, sadece öylece durup sizi dövmelerini beklemeyin sıkın yumruğunuzu savurun kafasına doğru.

Dedim ya hiç yok. Neyse arkadaşlar uzatmayalım. Dayak yiyeceğim yapacak bir şey yok. Bir de 20 kişi dedim de en iyi ihtimal 20 kişi. Bir de nasıl desem eleman zengin. Sanırım annesi avukat. Diyelim ki bir mucize oldu ve çocuğu haşat ettim. Annesi başıma iş açabilir m

Son gelişmeleri heyecanla bekliyorum.

Dedim ya hiç yok. Neyse arkadaşlar uzatmayalım. Dayak yiyeceğim yapacak bir şey yok. Bir de 20 kişi dedim de en iyi ihtimal 20 kişi. Bir de nasıl desem eleman zengin. Sanırım annesi Avukat. Diyelim ki bir mucize oldu ve çocuğu haşat ettim. Annesi başıma iş açabilir mi?
Hocam öldürmediğiniz sürece sıkıntı olmaz.
En kötü hastane masraflarını karşılarsınız. :D

Mesajımı kaçırdın galiba ya da görmezden geldin. Babana anlat durumu. Okulda hocanla görüşsün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı