Lise de ilk gördüğün kızla sevgili olmak istemen başlı başına sıkıntı zaten.
Harbi reis ne yaptın sen de senden hızlısı mezarda.
Lise de ilk gördüğün kızla sevgili olmak istemen başlı başına sıkıntı zaten.
Dedim ya hiç yok. Neyse arkadaşlar uzatmayalım. Dayak yiyeceğim yapacak bir şey yok. Bir de 20 kişi dedim de en iyi ihtimal 20 kişi. Bir de nasıl desem eleman zengin. Sanırım annesi Avukat. Diyelim ki bir mucize oldu ve çocuğu haşat ettim. Annesi başıma iş açabilir mi?Arkadaşım tanıdığın felan var mı?
Sana şimdi kötü örnek olmak istemiyorum ama tanıdıkların varsa toplarsın çıkışta o kendini bilmiş soytarıyı patates püresi kıvamına gelene kadar bir güzel okşarsınız.
Hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. Çok fazla yorum var o yüzden herkesi seçemedim, kusura bakmayın. Ailemi karıştırmayacağım, dayak yemeye karar verdim. Öldürecek halleri yok.
Dedim ya hiç yok. Neyse arkadaşlar uzatmayalım. Dayak yiyeceğim yapacak bir şey yok. Bir de 20 kişi dedim de en iyi ihtimal 20 kişi. Bir de nasıl desem eleman zengin. Sanırım annesi avukat. Diyelim ki bir mucize oldu ve çocuğu haşat ettim. Annesi başıma iş açabilir m
Annesi başıma iş açabilir mi?
Hocam öldürmediğiniz sürece sıkıntı olmaz.Dedim ya hiç yok. Neyse arkadaşlar uzatmayalım. Dayak yiyeceğim yapacak bir şey yok. Bir de 20 kişi dedim de en iyi ihtimal 20 kişi. Bir de nasıl desem eleman zengin. Sanırım annesi Avukat. Diyelim ki bir mucize oldu ve çocuğu haşat ettim. Annesi başıma iş açabilir mi?
Hocam hemen vereyim, İnstagram adresiniz var mı? Hemen ortalığı ayağa kaldırmak da istemiyorum biraz daha araştırayım olmadı çağırırım.Kardeşim adres ver. Biz de gelip dayak yiyelim. Yalnız bırakmayalım seni.
Dedim ya hiç yok. Neyse arkadaşlar uzatmayalım. Dayak yiyeceğim yapacak bir şey yok. Bir de 20 kişi dedim de en iyi ihtimal 20 kişi. Bir de nasıl desem eleman zengin. Sanırım annesi Avukat. Diyelim ki bir mucize oldu ve çocuğu haşat ettim. Annesi başıma iş açabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.