- Makaleler
- 8
Bunlar daha ne yaptıklarını bilmeyen bireyler belli ki. Konuşarak, biraz sularına giderek, en önemlisi empati kurmalarını sağlayarak olayı çözebilirsin diye umuyorum.
O çocuk kızla evli mi? Değil.
Kız onun namusu mu? Değil.
Abisi veya yakını mı? Değil.
Sıkıyorsa dövsün. Bu durumu ispatlama imkanınız varsa o çocuğa gelecek hayatını zindan edebilirsiniz.
Bunu okumaya üşeniyorsan özetleyeyim:Valla konu tamamen klasik Amerikan Filmlerini anımsattı bana. 2 seçeneğin var. Ya dayak yemeye gidip dayak yerken 2 3 tane sallayacaksın çocuklara. Ya da tatlı dille olayı burada anlattığın gibi anlatacaksın. Yanlış anlaşılma olduğunu falan söyle bas git. Arkandan gelip vuracağını falan hissettiğinde de yapıştır bitane. Hatta iyi koyarsan belki kalkamaz sen dövmüş olabilirsin. Tabi yanında arkadaşları olur büyük ihtimalle seni bi güzel elden geçirirler. Kanka en mantıklısı konuşmak. Güzel bir dille anlatırsan gerçekleri uğraşmazlar. Yalana başvurma saçmalar daha çok pişman olursun. Bir de çok iyi düşün. İlerde keşke şunu yapsaydım o an diyebileceğin şeyleri gözden geçir. Kolay gelsin..
Herkes 'dayak ye' demiş. Arakdaşlar ben başka bir seçenek arıyorum zira ailem karışmasın bu işe çünkü zaten arkadaşım yok adım 'ispiyoncu' diye çıkar bu defa. Hocam bu lise ortamı niye bu kadar kötü anlamadım. Çocuk bana mesaj falan atmadı bana bir duyum şeklinde geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.