Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sen dalga geçen arkadaşları kafana takma. Önemli olan kavgadan mümkün olduğunca sakınmaktır.
Düzgün bir şekilde söyle; dostum bilmiyordum bilsem zaten kıza bakmam bile, yengem sayılır artık falan. Ama dayak garantiyse kamera olan bir yerin önünde olsun daha sonra şikayetçi olursun eğer tatlı sözle ikna edemezsen.
Lise ortamı liseden liseye değişir ama genelde kötüdür. Ya onlar gibi olup aralarına girersin, ya tatlıya tuzluya karışmadan kendi halinde takılırsın, ya da gözlerine batıp sana sıkıntı vermelerine sebep olursun.
Bir teknik söyleyeceğim ama şimdi bu iyi bir fikir mı bilmiyorum her neyse 5 kişi aynı anda dalarsa eğil ve zıplayarak tekme yumruk Allah ne verdiyse ya da tek kişi gircekse karnına yumruk kafasına tekme en kötü hapse girersin.
Şimdi benim için dalga geçiyor diyenler olmuş arkadaşlar hakikaten bizim mahallede gezemezsin tek 5 dk'ka sonra çökerler üstüne biz gezerken 8-9 kişi geziyoruz. Yani dalga geçmek için söylemiyorum.