Perşembe günü dayak yiyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okula gitme, evinin adresini mi biliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biber gazı alın ve kavga esnasında aniden yüzüne sıkıp kaçın. Soluğu öğretmenler odasının önünde alabilirseniz ne mutlu size. :D

2 gündür girmiyorum. Konunun 'troll' olduğunu düşünenler var. Neden böyle düşünüyorlar anlamadım. İki gündür savunma tekniklerine bakıyorum. Yarın konu gelecek. Konunun 'troll' olduğunu düşünen arkadaşlar sebebini açıklarsa sevinirim.

2 Gündür girmiyorum. Konunun 'troll' olduğunu düşünenler var. Neden böyle düşünüyorlar anlamadım. İki gündür savunma tekniklerine bakıyorum. Yarın konu gelecek. Konunun 'troll' olduğunu düşünen arkadaşlar sebebini açıklarsa sevinirim.

Hocam attığım taktiğe baktınız mı?

@iksbaks açıkçası internet ortamında çoğu konu trolldür. Özellikle son zamanlarda Sosyal'e de katılım arttığı için troll vakaları arttı. Zaten neymiş ne değilmiş öğrenmeden girişmişsin olaya, bu da göze batmıyor değil.

Kolaysa dövsün orası bir eğitim kurumu döverse şikayet edin ama etmek istemiyorsanız.
2.dersin teneffüs de yanına gelecek seni kapıdan sıkıştıracak hayırdır olm sen yürümek MY girl.
Sende pardon söz falan.
Senin pısırık olduğunu görünce daha fazla yüklenecek ve sıkıştıracak yaklaştığı sırada.
Midesine pat diye vuracaksın.

Eki Görüntüle 732905

Tam böyle istemsizce geri çekilecek sonra sen istediğin şekilde yumruk at 2-3 defa artık nefesi kesildi kendine gelmesi 5-6 dk arası adamları varsa korkacaklar onlara doğru yürü yani tam böyle.

Eki Görüntüle 732910

Bunun ağır baş versiyonunu düşün.
Adamlarla mesafen 2 metre olsun sonra bir an koş sonra birisini yakasından tut ve yere fırlat orada kalsın orada sonrada kaç o katta illaki merdiven vardır değil mi? Merdivenler git senin arkandan gelecekler sonra arkanı dön ve.

Eki Görüntüle 732928

Mantığı ittir sonra da bahçeye çık müdüre söyle her şeyi ez Win.
Şakasına yazdım ama gerçekten kavga olursa bunları kullan dediğim gibi orası eğitim kuralı eğer kavga dövüş istemiyorsan dayağını ye müdüre söyle başka çözüm yok galiba :(

@iksbaks bu taktiği yapın tadından yenmez.

@iksbaks bu taktiği yapın tadından yenmez.
E tabi karşı taraftakinin eli armut topluyor.
2 gündür girmiyorum. Konunun 'troll' olduğunu düşünenler var. Neden böyle düşünüyorlar anlamadım. İki gündür savunma tekniklerine bakıyorum. Yarın konu gelecek. Konunun 'troll' olduğunu düşünen arkadaşlar sebebini açıklarsa sevinirim.
Gidip şikayet edin. Kalıplı, uzun boylu bir arkadaşsa o teknikler hiç bir işe yaramaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı