Pilux ile tanışın!

• Konuyu başlatan 181272
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 94
  • Görüntüleme 10.100

2 ay içerisinde tamamen bitecek. Kullanmayı düşünüyor musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    83
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden 18.04 olduğunu sorabilir miyim? Ayrıca tebrikler fakat kendi DE'nizi yazmanız daha mantıklı olalcaktır. Ben Pop!_OS kullanıyorum, ayrıca profilimden bizim de bir işletim sistemi projemizin olduğunu belirtmek isterim. :)

Fegeya Geliştirici Takımı

@TerabyteForever
Ayrıca açık kaynak mı olacak? Repository paylaşırsanız inceleyebilirim.
Ayrıca WineHQ'yü dahil etmeniz sizin için çok faydası olacaktır.

Son düzenleme:
Fegeya Geliştirici Takımı olarak sizi tebrik ederiz. Tek başınıza çok güzel yol almışsınız. Renkler benim açıkçası hoşuma gitti. İlerleyen zamanda daha fazla tema ekleyebilirsiniz. Ferhat'ın dediği gibi 18.04 kullanmak yerine 19.10 kullanabilirdiniz. Sanırım LTS'den dolayı tercih ettiniz. Cidden emeğinize sağlık. Ayrıca bizim Fusion projemize de bekleriz eğer ilgilenirseniz :)

@112163

Neden 18.04 olduğunu sorabilir miyim? Ayrıca tebrikler fakat kendi DE'nizi yazmanız daha mantıklı olalcaktır. Ben Pop!_OS kullanıyorum, ayrıca profilimden bizim de bir işletim sistemi projemizin olduğunu belirtmek isterim. :)

Fegeya Geliştirici Takımı

@TerabyteForever
Ayrıca açık kaynak mı olacak? Repository paylaşırsanız inceleyebilirim.

Uygulama havuzu oluşturmayı düşünüyorum (repo) ama şimdilik Ubuntu 18.04 reposu kullanıyorum.

18.04 olma sebeblerinden biri 19.** sürümlerini ISO kalıbına paketlediğimde grub_efi_signed_amd64 paketinde sorun oluyor ve kurulum başarısız oluyor. Diğer sebebi ise test ettiğim eski bir makinede 18.04 daha iyi performans verdi. Onun dışında şuan 32 bit desteği üzerinde çalışıyorum. Sizin projelerinize de yarın bakmak isterim :) E-posta: [email protected]

PopOS'u denemiştim o da güzeldi :)

Bildiğiniz diller neler? GitHub profiliniz var mı? Ya da GitLab veya Bitbucket da olur. Açık kaynak kodlu olmasını kesinlikle tavsiye ederim, diğer türlü tek başınıza kalır, yapacağınız şeyler kernel seviyesinin yükseltmek ve geliştirmek olur, bugları tek tek arayacağınızı düşünmüyorum, bu sebeple open source olmasını tavsiye ederim.

It's Foss ya da Reddit'te paylaşın. Yapacaklarınız sadece paket eklemek olmasın, çekirdeği özelleştirin. Kolay gelsin. :)

Bildiğiniz diller neler? GitHub profiliniz var mı? Ya da GitLab veya Bitbucket da olur. Açık kaynak kodlu olmasını kesinlikle tavsiye ederim, diğer türlü tek başınıza kalır, yapacağınız şeyler kernel seviyesinin yükseltmek ve geliştirmek olur, bugları tek tek arayacağınızı düşünmüyorum, bu sebeple open source olmasını tavsiye ederim.

It's Foss ya da Reddit'te paylaşın. Yapacaklarınız sadece paket eklemek olmasın, çekirdeği özelleştirin. Kolay gelsin. :)

Keşke herşeye vaktim olsa. İnan daha ne ara repo yapabileceğimi bile bilmiyorum. Allah'tan buna yetişebiliyorum.

Şuan sağlık sorunları nedeniyle fazla bakamıyorum buraya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı