Platoniği olduğum kız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kullanilmiyorr

Hectopat
Katılım
15 Ağustos 2020
Mesajlar
394
Merhaba, ben 15 günlüğüne yazlığa gitmiştim. Yeni döndüm. Gittiğim yazlık çocukluğumdan beri gittiğim yazlık ve bu sene Zeynep adında yeni bir kız vardı. Onu ilk gördüğümden andan beri aşık oldum. Çok güzeldi, hareketleri tavırları büyülemişti beni.

Çok bir konuşmuşluğumuz yoktu. Az konuşsak da iyi anlaşıyorduk. Daha sonra ben evime döndüm. Öğrendim ki o da benimle aynı şehirde oturuyormuş (Sakarya) ve bir şekilde Instagram adresini buldum.
Yazlığa çocukluk, en yakın arkadaşımla gitmiştim. O da orada hala. Bana dün yazdı ve okulundan hoşlandığı bir çocuk varmış Doruk adında. Ona açılacakmış ama korkuyormuş, zaten çocuk kabul etmeyecekmiş galiba dedi. Bende düşündüm ki aynı şehirdeyiz, iyi anlaşıyoruz az görüşmüş de olsak, acaba sevgili olabilir miyiz diye.

Bu arada ben lise 2'ye geçtim o 8. sınıfa geçti. Bir de okul konusundan çok sıkıntı yaptım. O Neva'ya gidiyor ben meslek lisesine. Ve bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı doğru düzgün. 1 kere bile kız eli tutmadım diyebilirim. O kadar çok istedim ki onunla çıkmayı. Şu an cevap bekliyorum, eğer hoşlandığı çocuk hayır derse açılmalı mıyım? Yani ilk başta Instagram'dan yazıp arkadaş olup sohbeti ilerlettikten sonra onu dışarıda yemeğe davet etsem ve çıkma teklifi etsem kabul eder mi? Ayrıca dışarı yemeğe daha önce biriyle hiç çıkmadım.

Ondan da korkuyorum. Neler yapmalıyım? Akıl verirseniz çok mutlu olurum. Sizi de gece gece yordum ama kusura bakmayın, şimdiden çok teşekkür ediyorum yardım etmeye çalışan herkese. Atladığım bir detay varsa yazarsanız onu da ekleyebilirim. Bu arada kızın kuzeni de var Betül adında. Onla da kankayız zaten numarası da var ama acaba ondan da yardım alabilir miyim sizce? Çok cana yakın bir kız. Zeynep hakkında bana yardımcı olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi kız birisine açılacak ise ve hayır teklifini alırsa sana hoş bakmayabilir. Çöpçatan varmış ne güzel konuşun onla o arayı yapar.

Genç yaşta iken sevgili işi ne güzeldir, geçmişe baktığınızda iyi ki sevgili olmuşum diyeceksiniz.
 
Hoşlandığı çocuktan hayır cevabını aldıktan sonra biraz zaman geçsin, öyle yaz. Kafası dağınık olacağından şansın düşer hemen yazarsan.
Teşekkür ederim, ilk Instagram'dan sohbet başlatıp yavaşla ilerletsem, ya da Betül'den yardım alsam olur mu?
Şimdi kız birisine açılacak ise ve hayır teklifini alırsa sana hoş bakmayabilir. Çöpçatan varmış ne güzel konuşun onla o arayı yapar.
Arkadaşım da çok yardımcı olur ve oluyor da. Onla da konuştum, deneyeceğim bakalım şansımı. Düşündükçe bile kalbim pırpır oluyor. 😄
 
İlk önce Instagram üzerinden sohbet et. Çocuktan hayır cevabı alırsa ona ilgi göstermeye başla. Konuşurken kendin ol, olmadığın gibi gözükmeye çalışma. Dışarıda yemek işi eskidi ama yemeğe çıkıp birlikte vakit geçirebilirsiniz.
 
İlişki uzmanı değilim fakat açılacağı çocuktan reddedilirse direkt olarak ona çıkma teklifi etmek mantıklı bir hamle gibi gelmiyor. Biraz zaman geçsin, ondan sonra çıkma teklifi edin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı