PlayStation oyunları PC'ye gelmemeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelecek. Diğer exclusive'ler de zamanı geldiğinde PC'ye gelecek :)
 
Bu kadar saçma bir şey görmedim. Oyun çıkalı 4 sene olmuş (God of War), spoiler yiyen yedi zaten ne anlamı kaldı ki bu oyunun? Sırf oynanışı için oyun oynayacaksam sabah akşam Doom oynarım, ister istemez spoiler yiyorsunuz zaten büyük oyun. Oyunun optimizasyonu da iyi falan değil; birisi RTX 3060 ile oynayıp optimizasyon iyi demiş, akıcı demiş, bir zahmet olsun ama orta bir kart ile yerlerde.

Oyunun optimizasyonu gayet iyi GTX 1050 Ti ile orijinal ayarlarda 30 FPS oynuyorum. Spoiler yiyip oynayacak olan yine oynar. Adamlar ne yapsın?
 
Yanlış anlamayın ama bunun kararını allahtan siz vermiyorsunuz. Bireysel bir gözle bakıyorsunuz ve zamanında PSP'de bile God of War oynamışlığım var ve 2018 God of War'ı hiç izlemedim bile. Onu izleyen düşünsün diyebiliriz bu konuda ve dilerse alır izlemesine rağmen bir de oynar. Zaten hayrına yapmıyorlar bunu da, karlılıklarını arttırmak için girdiler bu işe ve gerçekten kar ettikleri için de devam ettiriyorlar. Devam etmelerine rağmen de yine yeni oyunlarını direkt olarak PC platformuna getirmeyip belli bir süre geçtikten sonra (bu süre artık daha da kısalacaktır büyük ihtimalle yani 2018 oyununu 2022'de getirmelerinin nedeni yeni başlıyor olmalarından dolayıdır diye düşünüyorum) PC'ye de gelir.
 
Evet FIFA ve peste gelmesin ülkenin %99'u gitti şu an.
 
Adamlar exc. Oyunların ekmeğini PS üzerinden yıllarca yedi zaten. Bilgisayar oyuncularına da satabilmek adına eski oyunları yavaştan PC sistemine çıkarıyorlar. Ticari hamle olarak gayet mantıklı ve güzel kâr bırakıyor kendilerine. Bilgisayar oyuncularının da işine gelen bir durum bu. Herkesin konsola ve pahalı oyunlarına ayıracak bütçesi olmayabiliyor. Ben God of War serisi için PS4 almıştım zamanında. Şimdi konsolun benim için pek bir anlamı kalmadı çünkü oyunlar zaten yavaştan bilgisayara geliyor. Oyunları 30 FPS ve orijinal grafik ayarları ile konsolda oynayacağıma bilgisayarda yüksek FPS ve yüksek grafik ayarları ile oynamak benim için çok daha tatminkâr. Oyunun optimizasyonunun ise kötü olduğunu düşünmüyorum. 2060 ekran kartı ile Ultra - optimize ayarlarda yağ gibi akıyor.
 
Son düzenleme:
PS'ciler neden son zamanlarda Microsoft oyun şirketlerini satın aldı diye kızışmaya başladı anlamış değilim.



PS'ciler neden son zamanlarda Microsoft oyun şirketlerini satın aldı diye kızışmaya başladı anlamış değilim.

Bende PC'ciyim konsol umurumda değil ya beraber gelsin ya da bir yolunu bulsunlar bu ne böyle TLOU 2 gelecek şimdi herkes nasıl bir spoiler olduğunu biliyor.
 
Neden gelmesin dostum. Pekala gelmeli PC'ye 😃 Eğlenmek herkesin hakkı, sadece konsola özel olmamalıydı. Napacak adam PC'ye çıkartmayıp, rafa kaldırıp turşusunu mu kuracak ? Biraz mantıklı olun. Para paradır.
 
Millet neden PS, PS5 alıyor? PC'ye gelse anlamı ne? Parayı yeterince kırdı konsolda, şimdi de PC'ye getirdi. Çok da zekice bir haraket.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı