S20 FE SD kullanıyorum fakat ön kamerasından pek memnun değilim hocam. Değiştirebilirim diye sormuştum, cevabınız için teşekkürler.S21 FE ön kamerası bariz daha iyi. S20 FEnin ön kamerası kalite olarak ortalama. Ön kamera önemli ise kesinlikle S21 FE alınmalı.
Arka kamera konusunda yorumunuz var mı?Her ikisini de deneyimledim. S21 FE'nin ön kamerası S20 FE'den net şekil daha iyi.
Poco F5'in ana kamera sensörü kendisinin 3'te 1'i fiyatına satılan Redmi Note 10S ile aynı. Kamera beklentiniz yüksekse F5 üzer.
S20 FE SD kullanıyorum fakat ön kamerasından pek memnun değilim hocam. Değiştirebilirim diye sormuştum, cevabınız için teşekkürler.
Arka kamera konusunda yorumunuz var mı?
Benim deneyimlediğim kadarıyla arka kamerada S20 FE ile S21 FE birbirine oldukça yakındı. Muhtemelen bilgisayara atıp detaylı incelesek S21 FE biraz daha iyidir ama küçük ekranda karşılaştırınca aşırı fark göremedim. Ön kamerada ise bariz fark var.S20 FE SD kullanıyorum fakat ön kamerasından pek memnun değilim hocam. Değiştirebilirim diye sormuştum, cevabınız için teşekkürler.
Arka kamera konusunda yorumunuz var mı?
Arka kamerada renk doğruluğu olarak S20 FE daha başarılı ama kalite ve HDR olarak S21 FE daha iyi.
Teşekkürler.Benim deneyimlediğim kadarıyla arka kamerada S20 FE ile S21 FE birbirine oldukça yakındı. Belki bilgisayara atıp detaylı incelesek S21 FE biraz daha iyi olabilir ama aşırı fark göremedim. Ön kamerada bariz fark var.
Bütçeyi zorlarsan Tecno Phantom X2 5g Ad8 8/256 Gb Star Grey ( Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TrendyolPoco F5 modelinin stok sorunu olduğunu yeni fark ettim, keşke 2 hafta önceki planlamama göre konuşmasaydım. Alt üst oldum şuan.
POCO F5 modelinin stok sorunu olduğunu yeni fark ettim, keşke 2 hafta önceki planlamama göre konuşmasaydım. Alt üst oldum şu an.
Maalesef param yetmedi, Realme GT 2 aldım. Eğer alabilecek olsaydım Poco F5 alırdım.Ben POCO F5 alırdım çünkü:
S22'de Snapdragon 8 gen 1 işlemci var, bu işlemci fena halde ısınıyor.
S22'nin batarya sorunu büyük.
Mi yazılımına alışkınım.
POCO 256 GB hafıza ve 12 GB RAM'i var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.