Protein alımı ne kadar gerekli?

SeloTe

Hectopat
Daha fazla  
Yağ yakmayı ve kas kas inşa etmeyi hedefliyorum. Sabahları yumurta yulaf vb derken protein almak kolay ve lezzetli olabiliyor. Aynı şekilde akşam da tavuk pilav ya da benzeri öğünleri yemek kolay oluyor fakat normalde öğlen çok sık yemek yiyen birisi değilim eğer çok yorulmadıysam. Fakat günde kilomun 2 katı kadar protein (160 gram) almak öğlen yemeği olmadığı sürece imkansız gibi bir şey. Sizce öğlen almam gereken proteinden eksik kalıp günde 100 bazen 120 gram protein almam kas gelişimi ve yağ yakımı için yeterli midir? Haftada 4 gün spora gidiyorum ve antrenmanlar verimli geçiyor problem yok. Ayrıca almam gereken kalori 3000 ben yağ yakımı için şu anda öğle yemeği de dahil olunca 2000-2300 civarı alıyorum. Bu da yağ yakımı için yeterli midir?

Öğle yemeği yiyemiyorsan, yemeklerden yeterince protein alamıyorsan toz alabilirsin. Suyla karıştırıp içersin.

Kilonuzun 1 katı kadar alabilirsiniz. En optimali kilonun 1.5 katıdır ama 1 alsanız da gelişirsiniz kendinizi rahat bırakabilirsiniz bu konuda.

Öğle yemeği yiyemiyorsan, yemeklerden yeterince protein alamıyorsan toz alabilirsin. Suyla karıştırıp içersin.
hocam o da bir yere kadar günde 2 ölçekten fazla alınması zararlı 2 ölçekte zaten 50 gram protein aşağı yukarı

Kilonuzun 1 katı kadar alabilirsiniz. En optimali kilonun 1.5 katıdır ama 1 alsanız da gelişirsiniz kendinizi rahat bırakabilirsiniz bu konuda.
kas gelişimi ve yağ yakımı devam eder mi yani hocam

Hocam o da bir yere kadar günde 2 ölçekten fazla alınması zararlı 2 ölçekte zaten 50 gram protein aşağı yukarı.

Kas gelişimi ve yağ yakımı devam eder mi yani hocam.

Günlük 30 gr protein yeterli zaten gerisini vücut sindiremez atar ve gereksiz yere böbreklerini çalıştırırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı