tonystark007
Hectopat
Arkadaşlar selam, 3-4 aydır fitness ile uğraşıyorum şu an whey protein tozu aldım nasıl kullanmalıyım kaç ölçek ve zaman olarak söylerseniz sevinirim.
Yanlış.Bir ölçek gün içinde herhangi bir saatte almanız yeterlidir.
Yanlış.
En verimli spor öncesi ve sonrası almaktır. Günde 2 ölçek yeter proteini etten alabiliyorsan. Spordan sonra almak en önemlisidir. Spordan bir 20dk önce alırsan iyi olur.
Yanlış, spor öncesi alırsa kan mideye pompalanır. Sindirim için kaslara çalışma sırasında pompalanan kan azalır.
Bu kurtarıcı takviyedir. Örneğin sabah geç kaldın ve acil çıkman gerekiyor. Hiç yapamamaktansa bir ölçek kullanabilirsin. Antrenman sonrası bir ölçek kullanabilirsin. Öncesinde kullandığımda ağzımda tat bırakıyor, antrenman öncesinde onu sevmiyorum ve yemekten sonra antremana gidiyorsan öncesinden kullanmana gerek yok.Arkadaşlar selam, 3-4 aydır fitness ile uğraşıyorum şu an whey protein tozu aldım nasıl kullanmalıyım kaç ölçek ve zaman olarak söylerseniz sevinirim.
Protein tozunu istediğin saatte alınca görevini yerine her türlü getiriyor yani 20 gram protein mideye gidiyor spordan önce aldığın zaman herkül olmuyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.