Protein tozu mu Gym mi?

Burada 3 aylık 2500 yıllık bilmiyorum ama evde aletler var, yani ben evde de dumbell ve halterimi kullanıp aynı etkiyi alamaz mıyım?

Tabii ki alabilirsin ama fitness salonunda alacağın verimi hayır. Eğer abartısız estetik bir vücut istiyorsan evde de yapabilirsiniz ama daha uğraşlı olacaktır.

Tabii ki alabilirsin ama fitness salonunda alacağın verimi hayır. Eğer abartısız estetik bir vücut istiyorsan evde de yapabilirsiniz ama daha uğraşlı olacaktır.
Abartılı istemiyorum. Kolum büyüsün, omuzum genişlesin sağlıklı besleneyim karın kasım olsun göğüs olsun yani yağsız bir vücut ve biraz kas olsun istiyorum. Ben spor salonuna gidip abartılı bir vücuta sahip olmak istemiyorum. Protein tozu alıyorum o zaman, ne önerirsiniz? F/P

Abartılı istemiyorum. Kolum büyüsün, omuzum genişlesin sağlıklı besleneyim karın kasım olsun göğüs olsun yani yağsız bir vücut ve biraz kas olsun istiyorum. Ben spor salonuna gidip abartılı bir vücuta sahip olmak istemiyorum. Protein tozu alıyorum o zaman, ne önerirsiniz? F/P

İlk ay biraz para biriktir, zaten sana ilk ay fullbody yazarlar vücudun alışır. Daha sonralarda ise Whey Proteinlere bakabilirsin.

İlk ay biraz para biriktir, zaten sana ilk ay fullbody yazarlar vücudun alışır. Daha sonralarda ise Whey Proteinlere bakabilirsin.
Hocam ben spor salonuna gitmeyi düşünmüyorum, ben ağır bir kütle elde etmeyeceğim ben estetik bir vücut istiyorum. Evde vücut kütlemle ve dumbeller ile çalışmayı planlıyorum ve beraber protein tozu da kullanmayı düşünüyorum.

Salonun yakınlarında supplement satan yerlerde bunun gibi paketler vardır.
Protein tozu protein açığını kapatmak için vardır. Günlük protein ihtiyacını besinlerden karşılayabiliyorsan gereği yok. Spor salonuna gitmeni öneririm.

Ben protein tozunu tatli niyetine iciyorum hiç oyle yok protein tamamlamak falan niyetinde degilim. Daha az tatli yemek icin iciyorum lezzetli oluyor.

Peotein tozu oyle agam saham bir şey degil.
Tavuk ye et ye ya da bakliyat ye daha iyi.

Reklamcilara inanma abarti reklam yapiyorlar.

Protein tozu protein açığını kapatmak için vardır. Günlük protein ihtiyacını besinlerden karşılayabiliyorsan gereği yok. Spor salonuna gitmeni öneririm.
İlla spor salonu daha iyi diyorsunuz. Tamam o zaman biraz daha para biriktirip 3 aylık alayım o zaman. Günlük protein değerini karşılayan birisi var mı ki hocam? En fazla kahvaltıda 4 tane yumurta yersin her gün etli fasulye, etli nohut, tavuk pilav, balık yenmiyor bunlar ülkemizde de az yenilen şeyler zaten. :)

Spor salonundaki ağırlıklar ile evdeki ağırlıklar aynı zaten ha taş kaldırdın ha dambıl kaldırdın. Dambıl ve halter setim var diyorsun ağırlığı bas yeter işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00